VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VEFALI BAŞKAN YETİM VE ÖKSÜZLERİ UNUTMADI

3 Eylül 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yetim ve öksüz çocukları lunaparka götürdü. Yılmaz çocuklarla çocuk oldu, ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yetim ve öksüz çocukları lunaparka götürdü. Yılmaz çocuklarla çocuk oldu, Lunapark ’ta onlarla doyasıya eğlendi.

Bolu Belediyesi ve Ak Parti Teşkilatı yetim, öksüz 50 çocuğu ve ailelerini lunaparka götürerek gönüllerince eğlenmelerini sağladı. Yetim ve öksüz çocuklar palyaçolarla lunapark ‘ta unutamayacakları bir gün yaşadılar. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da mutlu günlerinde çocukları yalnız bırakmadı. Başkan Yılmaz ile birlikte lunaparka giden çocuklar, eğlence merkezinde çarpışan otolara, uçak, tren, dönme dolaba binerek doyasıya eğlendi. Lunapark çıkışında Tunalı Cafe’de çocuklara ve ailelerine yemek ikramı yapıldı. Lunaparkta eğlenen çocuklara manevi destek olan Başkan Yılmaz’ı çocuklar öpücük yağmuruna tuttu. Başkan Yılmaz lunaparkta eğlenen çocukları görünce çocukluk yıllarına gittiğini ifade etti.

“ÇOCUKLARIMIZA BİR GÜN DEĞİL HER ZAMAN SAHİP ÇIKIYORUZ”

 Çocukların çoğunluğunun parka gitme özlemi olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Mahalle muhtarlarımızla birlikte mahallelerde yaşayan öksüz ve yetim çocuklarımızın tespitini yaptıktan sonra Bolu Belediyesi ve Ak Parti teşkilatı olarak yetim ve öksüz çocuklarımızı lunaparka getirdik. Biz sevgiye ilgiye muhtaç olan çocuklarımızın bugün azda olsa hayalini gerçekleştirseydik ne mutlu bize, anneleri ve babaları hayatta olsaydı eminim ki onları daha fazla lunaparka getirirdi. Biz çocuklarımıza bir gün değil her zaman sahip çıkıyoruz ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza bu etkinliği düzenlememize destek olan Lunasan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pehlivan’a, Kutlu Organizasyon Sahibi Serkan Kutlu’ya, Tunalı Cafe sahibi Tarık Bayram’a teşekkür ederiz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.