VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MOTOSİKLET FACİASI...

1 Eylül 2014

Bahçelievler Mahallesi’nde öğle saatlerine feci bir kaza meydana geldi. Motosiklet sürücüsü yayaya çarpmamak için direksiyon ...

Bahçelievler Mahallesi’nde öğle saatlerine feci bir kaza meydana geldi. Motosiklet sürücüsü yayaya çarpmamak için direksiyon kırınca karşı yönden gelen ve sürücüsünün doktor olduğu araca çarptı. Sürücü ağır yaralanırken, doktor yaralının başından bir an olsun ayrılmadı.

Kaza, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı’nda bulunan Cici Taksi alt geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tarık Alan isimli genç, arkadaşı Enes Gültekin’i yanına alarak motosikletiyle geziye çıktı. Alt geçide geldiklerinde önlerine yaya çıktı. Motor sürücüsü Tarık Alan, yayaya çarpmamak için direksiyonu kırınca karşıdan gelen ve Bolu’daki bir Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Dr. Mustafa Pehlivan’ın yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motordan fırlayan Tarık Alan, başını beton zemine vurarak kanlar içinde kaldı. Yaralı sürücünün yardımına ilk koşan kişi de otomobiline çarptığı doktor oldu.

DOKTOR BAŞINDA BEKLEDİ

Başından ağır yaralanan genç sürücüyü sürekli kontrol eden doktor, ambulans gelene kadar yaralının başından ayrılmadı. Olay yerinde yaşananlar amatör kamera tarafından kaydedilirken, sürücünün ambulansa alındığı sırada kanlar içindeki görüntüsü yürekleri burktu. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılan yaralılardan Tarık Alan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, Enes Gültekin’in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

3 yorum yapılmış
  • emre can
    31 Ağustos 2014 • 11:00
    kafana belki kask taksaydın belkide hiç bi şey olmıcaktı
  • umut
    1 Eylül 2014 • 11:00
    bu şekilde haber yapmak hiç güzel değil suratını kanları kapatmanız gerekirdi
  • emre ahmet
    1 Eylül 2014 • 11:00
    kafanda kask olsaydı belkide hiçbir şey olmıcaktı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.