VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKREM DOĞANAY HOCAEFENDİ DUALARLA ANILDI

1 Eylül 2014

Yeniçağa’nın yetiştirdiği din alimlerinden Ekrem Doğanay Hocaefendi, ölümünün 12. yılında Yeniçağa'da yapılan törenle anıldı. Bu ...

Yeniçağa’nın yetiştirdiği din alimlerinden Ekrem Doğanay Hocaefendi, ölümünün 12. yılında Yeniçağa'da yapılan törenle anıldı. Bu yıl ilki düzenlenen anma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Yeniçağa Belediyesi ve Ekrem Doğanay Vakfı iş birliği ile düzenlenen anma günü Yeniçağa kuş cenneti mesirelik alanında gerçekleşti. Törende konuşan Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, bu yıl ilki gerçekleştirilen anma gününü geleneksel hale getirerek her yıl düzenlemek istediklerini ifade ederek, "Bu yıl bununla birlikte belediye olarak ilçemizde yaşayan fakir çocuklarımızı sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız" diye konuştu.

“DAHA DA BÜYÜTECEĞİZ”

Yeniçağa Kaymakamı Kenan Erenoğlu ise yaptığı konuşmada "Bugün ilçemizde hocamızın yetiştirdiği birbirinden değerli kişileri ve hocamızı sevenleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz bu anma merasiminin ilerleyen yıllarda daha da büyüyerek gerçekleştirileceğine olan inancımız tamdır" dedi.

“HEPİMİZE ÖRNEK OLDU”

Ekrem Doğanay Vakfı başkanı İsmail Doğanay ise yaptığı konuşmasında" Ekrem Hocanın yetiştirdikleri bu gün hoca oldu ve onlarda öğrenci yetiştiriyor. Ekrem hocamız hayatı boyunca bizlere yaşantısıyla da örnek olmuştur. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz " dedi

Yapılan konuşmaların ardından, hafız Ali Tel,hafız İsmail Caşar ,hafız Ahmet Korali ,hafız Yunus Kocan, hafız Adem Karabey ,hafız Selami Seçkin ,kuranı kerim tilavetinde bulundular. Program hafız Fazlı Çoban ve hafız Selami Seçkin'in tasavvuf musikisi konseri ve yemek ikramının ardından sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.