VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİT ANNESİNİ DOLANDIRDILAR...

29 Ağustos 2014

Bolu’da onlarca kişiyi telefonla dolandıran şahıslar, iyi niyetli insanların milyonlarca lirasını alarak kayıplara karışırken, dolandırıcıların bu sefer ...

Bolu’da onlarca kişiyi telefonla dolandıran şahıslar, iyi niyetli insanların milyonlarca lirasını alarak kayıplara karışırken, dolandırıcıların bu sefer ki hedefi Denizli’de şehit annesi oldu. Şehit annesi, 65 bin liralık ziynet eşyasını ve nakit parayı dolandırıcılara kaptırdı.

1999 yılında Osmaniye'de askerlik görevini yaparken şehit düşen Süleyman Acar'ın Denizli'nin Fatih Mahallesinde oturan annesi 65 yaşındaki Ayşe Acar, telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı şikayetiyle polise başvurdu.

“BEN ŞEHİT ANNESİYİM”

Yaşadığı olayın ailesini çok etkilediğini belirten Acar, "Ben şehit annesiyim. Telefonda polis olduğunu söyleyen kişiler, hesap bilgilerimizin kötü niyetli kişiler tarafın ele geçirildiğini, diğer oğlumun üzerinden işlem yaptıklarını ve oğlumun tutuklanma ihtimalinin gündeme geldiğini söyledi.

KENDİ ELİYLE VERDİ

Kurtulması için ziynet eşyalarımla bankadaki paranın istedikleri yere bırakması gerektiğini söyledi. Telefonu kapattırmadıklarından eşime dahi haber veremedim. Dediklerini yaptım. Yaklaşık 65 bin liralık ziynet eşyalarım ve nakidi evimin önüne taksiyle gelen kişilere verdim" diye konuştu. Baba Burhan Acar ise yetkililerin biran önce olayın zanlılarını yakalamasını istediklerini belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.