VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ...

28 Ağustos 2014

Anadolu Ajansı ve Memleketim Bolu Gazetesi muhabiri Zafer Göder ile nişanlısı Esra Göney, Belediye Nikah ...

Anadolu Ajansı ve Memleketim Bolu Gazetesi muhabiri Zafer Göder ile nişanlısı Esra Göney, Belediye Nikah Salonu’nda kıyılan nikahla dünya evine girdiler. Aynı gün Zafer Göder’in doğum günü nedeniyle nikahtan sonra doğum günü pastası kesildi.

 Bolu'da bir meslektaşımız daha evlendi. Uzun yıllardır Anadolu Ajansı'nın Bolu Bürosunda ve Memleketim Bolu Gazetesi’nde görev yapan, efendi kişiliği, mesleğine olan sevgisi ve yaptığı çalışmalarla muhabirler arasında parmakla gösterilen Zafer Göder, Esra Göney ile evlendi.

Esra Göney’in nikah şahitliğini Ayşe Gülcan yaparken, Zafer Göder’in nikah şahitliğini Onur Karadeniz yaptı. Bolu Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikahı nikah memuru Zafer Kazan kıydı. Aile ortamında gerçekleşen nikaha çok sayıda basın mensubu katıldı. Nikahtan sonra meslektaşları Zafer Göder’in doğum günü nedeniyle bir sürpriz hazırladı. Nikah memuru, meslektaşımızı ve çok değerli eşi Esra’yı bir yastıkta kocadıktan sonra, Elif Sarıhan elinde pastayla salona girdi. Pastayı gören Göder sürpriz karşısında çok şaşırarak, “Bugün benim için çok özel bir gün. Aynı zamanda da doğum günüm. Benim için sürpriz hazırlayan ve bu mutlu günümü paylaşan herkese çok teşekkür ederim” dedi. Biz de www.ozgurbolu.com olarak çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.