VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

IRAKLI SIĞINMACIYI BIÇAKLADILAR...

28 Ağustos 2014

Karaçayır Mahallesi’nde sokak ortasında telefonla konuşan bir kişiye "Sen Suriyeli misin?" deyince "Iraklıyım" yanıtı alan ...

Karaçayır Mahallesi’nde sokak ortasında telefonla konuşan bir kişiye "Sen Suriyeli misin?" deyince "Iraklıyım" yanıtı alan şahıs, Iraklı sığınmacıyı bıçakla yaraladı.

Olay, Karaçayır Mahallesi Özlem Sitesi önünde meydana geldi. H.A. ve G.B. site önünde telefonla konuşmaya başladı. Bu sırada yanlarına yaklaşan 3 kişi, "Sen Suriyeli misin?" diye sordu. H.A. ise "Hayır Iraklıyım" yanıtını verdi. F.M. isimli şahıs, Iraklı olduğu yanıtını veren H.A.'yı bıçakla kolundan yaraladı. Olay yerine gelen polis, F.M.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    28 Ağustos 2014 • 11:00
    yapmayın be ne olacak suriyeli ve ıraklıysa..suçları varsa veririz.kimseye zararları yoksa boş verin onların ne suçu var..oyu kime verdiysek onlar aldı ya neye kızıyoruzki...hebsini sınırda bir yere toplamadılar...başa bela ettiler..ama ne yapalım onlarda insan..uslu dursunlar yapacak birşey..bizimkilerde icene eşkiya oldu bolu..kimse uslu durmuyor..suçu olanı işkence yapmak geregiyor artık millete çok ileri gittiler ve şımardılar..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.