VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR AŞIĞI BİR İŞADAMI...

28 Ağustos 2014

Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Boluspor’un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda oynayacağı ligin ilk maçının ...

Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Boluspor’un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda oynayacağı ligin ilk maçının tüm masraflarını gönüllü olarak tek başına üstlenerek herkese örnek oldu. Alemdar, “Ben içimden gelerek destek olmak istedim. Futbol aşığı bir insanım. Herkesi Boluspor’a destek olmaya davet ediyorum. Genç yönetimimizin her zaman yanındayım” dedi.

Boluspor’u hem maddi açıdan hem de manevi açıdan desteklediklerini dile getiren Abdullah Alemdar, “Sayın başkanımız yaklaşık olarak 3-4 hafta önce bizi ziyaret ettiler. Bizi çok onurlandırdılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler yakinen olmasa da uzaktan Boluspor’u takip ediyoruz. Çocukluğum, Boluspor stadında su satmakla, çekirdek satmakla Boluspor’un başarılarını, o dönemdeki bizim gençliğimizdeki başarıların bizzat yaşamış birisi olarak, Boluspor maçlarına gidebilmek adına 6-7 kilometrelik yolu 30-40 dakikada koşmuş birisi olmuşumdur. Çoğu zaman stada giremeyip, evlerin çatısına çıkıp maçları oradan takip ederdik” dedi.

“YÖNETİMİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM”

 Boluspor’un bu sene beklenilenin aksine sessiz ve derinden gittiğinin altını çizen iş adamı Abdullah Alemdar sözlerine şöyle devam etti;

“Boluspor geçen senelerin aksine biraz sessiz ve derinden gitti. Olması gerekende buydu. Çünkü çok fazla şaşalı, göze batan, çok fazla iddiaya gerek olmayan bir anlayışla yönetimimiz bu seneki politikasını geliştirdi. Genç bir yönetim var. Genç arkadaşlarımız var. Bunlarda çok zor bir zamanda çok sıkıntılı bir dönemde elini taşın altına koyan bir yönetim. Yönetim kurulunun her zaman yanında olacağım” diye konuştu.

“HERŞEY BOLUSPOR İÇİN”

 “Yeni sezonda öncelikle taraftarımıza, Boluspor yönetim kuruluna, teknik heyetine, futbolculara, Bolu halkına, Bolu’yu seven herkese yeni sezonun başarı getirmesini diliyorum. İnşallah bu sene her şey güzel olacak. Her şey Boluspor için.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.