VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE SUÇÜSTÜ!

27 Ağustos 2014

Bolu’da uyuşturucu madde satmak için müşteri arayan iki şahıs yakalandı. Polis aramalarında şahısların üzerinden esrar ...

Bolu’da uyuşturucu madde satmak için müşteri arayan iki şahıs yakalandı. Polis aramalarında şahısların üzerinden esrar maddesi ele geçirildi.

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalarda; uyuşturucu madde satmak için müşteri arayan iki şahıs yakalandı. Ş.E ve M.K isimli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda, Ş.E isimli şahsın üzerinde 1 içimlik (1 fişek tabir edilen) kullanıma hazır sigara ile ikametinde yapılan arama neticesinde net ağırlığı 35,20 gram olan uyuşturucu kubar esrar maddesi ele geçirildiği öğrenildi.

Olay ile ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler Ş.E ve M.K isimli şahıslar, Cumhuriyet Başsavcılığı’na intikal ettirilmiş olduğu bildirildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri, Bolu Valiliği aracılığıyla yaptığı konuya ilişkin açıklamada, “İlimizin huzur ve güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği, kaçakçılık ile uyuşturucu madde ticaretine yönelik önleme ve yakalama çalışmaları aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.