VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜNLÜ AKTÖR'DEN ŞOK GEREKÇE!

27 Ağustos 2014

Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali’nde Bolu’daki hayranlarıyla buluşması beklenen Yeşilçam’ın ünlü aktörü Fikret ...

Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali’nde Bolu’daki hayranlarıyla buluşması beklenen Yeşilçam’ın ünlü aktörü Fikret Hakan, akıllara durgunluk verecek bir gerekçeyle kararından çark etti. Ünlü aktörün hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak yaklaşımı karşısında Bolu Belediyesi de gereken resti çekerek, Hakan için yapılan daveti iptal etti.

Bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali için geri sayım sürüyor. Festival programında birçok etkinlik programda yer alırken, Cuma günü saat 16:00'da Türk sinemasının iki ünlü ismi Türkan Şoray ve Fikret Hakan’ın Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde Bolu’daki hayranlarıyla buluşacakları açıklandı.

Ancak Yeşilçam’ın iki ünlü unutulmaz yıldızını görecek olmanın sevincini yaşayacak Bolu’daki Yeşilçam tutkunları için dün üzücü bir gelişme yaşandı. Yeşilçam’ın yakışıklı ünlü aktörü Fikret Hakan, siyasi görüşlerini ön planda tutarak, Bolu’daki hayranlarını üzecek bir karara imza attığı öğrenildi. Hakan’ın festivali düzenleyen Bolu Belediyesi’nin yönetiminin Ak Partili oluşunu gerekçe gösterdiği ve daha önce Ak Partili belediyelerden hiçbirinin organizasyonlarına katılmama prensibini bu davette de sürdürerek, Bolu ziyaretine sıcak bakmadığı öğrenildi. Yeşilçam’ın ünlü aktörünün bu isteksiz yaklaşımına Bolu Belediyesi yönetimi de tavizsiz bir yaklaşımla karşılık verdi. Belediye yönetiminin hayranları tarafından da tepkiyle karşılaşacak bu yaklaşım karşısında, Hakan’a bildirimde bulunduğu son ileti de davetin iptal edildiği bilgisine yer verildiği öğrenildi. Yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray’ın ise bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali’ne katılarak, Bolu’daki hayranlarıyla buluşmayı sabırsızlıkla beklediği bildirildi.

3 yorum yapılmış
  • Enis Teke
    26 Ağustos 2014 • 11:00
    Bu sanatçının kafası gezi kafası ise sizinki ne kafası yalakalık kafası veya çıkarcılık kafası olabilirmi ?
  • İbrahim Teke
    27 Ağustos 2014 • 11:00
    İşiniz gücünüz BOLUSPOR ve CHP hakkında aleyhte haber yapmanız.Gelir ya da gelmez size ne...
  • istanbuldan bir Bolulu
    28 Ağustos 2014 • 11:00
    Çok iyi yapmış davete icabet etmeyerek, ben de olsam gitmem...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.