VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA BOMBA TRANSFERLER İMZALADI

26 Ağustos 2014

Boluspor Aleksandar Prijovic ve Giorgi Rekhviashvili ile 2, Ali Dere ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor Aleksandar Prijovic ve Giorgi Rekhviashvili ile 2, Ali Dere ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

  Transfer döneminde 12 futbolcuya imza attıran Boluspor, sezonun açılmasına kısa bir süre kala 3 oyuncuyu daha kadrosuna kattı. İsveç'in Djurgården takımında forma giyen İsviçreli forvet Aleksandar Prijovic ve Gürcistan’ın Chikhura takımında forma giyen defans oyuncusu Giorgi Rekhviashvili ile 2 şer yıllık, Torku Konyaspor forması giyen Ali Dere ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

  İmza töreninde konuşan Aleksandar Prijovic; “Transferim çok uzun bir süreçte gerçekleşti. 7 gün 24 saat boyunca herkes çok çalıştı. Bu süreçte Başkanımız Savaş Abak'a, Menajerimiz Arhan Bey'e ve Teknik Direktörümüz Reha Erginer'e teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim için mutluyum. Gollerimle takıma katkı sağlamak istiyorum." dedi.

  Giorgi Rekhviashvili ise "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Takımın kazanması için elimden geleni yapacağım. Şuana kadar 1 hazırlık maçı oynadım. Orada da takımımızın ve hocamızın çok iyi olduğunu gördüm." dedi.

 Ali Dere ise şöyle konuştu: "Böyle bir camiaya geldiğim için çok gururluyum ve çok mutluyum. Abilerimin, hocalarımın, basının ve taraftarlarımızın hazırlık maçlarında bile yaklaşımları çok güzel. Kimseyi mahçup etmeyiz diye düşünüyorum. Elimizen gelen herşeyi saha içinde de saha dışında da vermeye çalışacağız."dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.