VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEVİR BİSİKLET DEVRİ

22 Ağustos 2014

Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Devir Bisiklet Devri’ projesinin çalışmaları başladı. İlk olarak Bolu Belediyesi ...

Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Devir Bisiklet Devri’ projesinin çalışmaları başladı. İlk olarak Bolu Belediyesi önünden başlayarak İzzet Baysal Caddesi üzerinden Valiliğe kadar yapılacak bisiklet yolu il merkezinde toplam 30 kilometreye ulaşacak.

Devir Bisiklet Devri’ projesinin ilk çalışmaları belediye önünde başlatıldı. İlk olarak İzzet Baysal Caddesi’ üzerinde Belediye önünden Valilik önüne kadar yapılacak bisiklet yolu ara vermeden gerçekleştirilecek çalışmalar ile Bolu il merkezinde toplam 30 kilometre uzunluğa ulaşacak. Konut, ticaret alanları ve hastaneleri birbirine bağlayan bir yol güzergâhında hayata geçirilecek bisiklet yolları ile vatandaşlarımıza şehir içi ulaşımda büyük kolaylık sağlanacak.

1 yorum yapılmış
  • Ülke Öncül
    21 Ağustos 2014 • 11:00
    Caddenin son hali çok cirkin.her yer tas Beton.Karma Karisik Trafik baska yerlerden akiyor rampada yaya gecidi Var Kimse durup yayaya yol vermiyor Atatürk orman parkinda Yürüyüs yolu Var bisiklet yolu Var ama bisikletlilerin Hepsi Yürüyüs Yolunda Anne babalar bisikletlii cocuklarini Yürüyüs Yoluna saliveriyor.dogru dürüst Yürüyüs Kosu yapamiyorum.bisiklet Yolunda gec bile kalinmis.ama bakaliim bisiklet yolu olmasina ragmen kac kisi daha yaya Yolunda bisiklet kullanacak.uyarinca da herkes yapiyo diyorlar.ben can güvenligimi düsünüyorum.beldediye Isini tam yapsin.yaptirimlarini Koysun uygulasin Adam gibi de denetlesin.allaha emanet yasiyoruz.güvenligimizi ciddiye alsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.