VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAN FİRAR ETTİ URFA'DA YAKALANDI!

20 Ağustos 2014

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, polisin şüphelenerek durdurduğu otomobilde 8,5 kilo esrar ele geçirildi. Esrara el koyan ...

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, polisin şüphelenerek durdurduğu otomobilde 8,5 kilo esrar ele geçirildi. Esrara el koyan polisin gözaltına aldığı sürücünün ise cinayet suçundan hükümlü olan ve 2 ay önce Bolu Cezaevi'nden firar eden Çetin Kayacan olduğu anlaşıldı.

 Siverek Emniyet Müdürlüğü ekipleri, batı illerine yüklü miktarda esrar götürüleceği ihbarı üzerine çalışma başlattı. İlçe girişinde uygulama noktası oluşturan polis, şüpheli gördüğü araçları durdurarak aradı, içindekileri kimlik kontrolünden geçirdi. Polisin şüphelenerek durdurduğu 34 JR 1549 plakalı otomobilde 8,5 kilo esrar ile sahte plaka ele geçirildi. Esrar ve plakalara el koyan polisin gözaltına aldığı sürücünün üzerinde taşıdığı Metin Kayacan adına düzenlenmiş kimliğin ise sahte olduğu anlaşıldı.

Yapılan araştırmada şüphelinin cinayet suçundan hükümlü olan ve 2 ay önce Bolu Cezaevi'nden firar eden Çetin Kayacan olduğu ortaya çıktı. Polis, cezaevi firarisi sürücü ise otomobilde bulunan Gülseren D. ve Abbas K.'yı sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.