VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUTLULUĞU MACAR KIZDA BULDU

20 Ağustos 2014

Budapeşte’de aşçılık yapan Mengenli Erdem Bayraktar, Macar gelin Potoczki Boglarka ile Türk adetlerine göre evlendiler.   Mengen’li ...

Budapeşte’de aşçılık yapan Mengenli Erdem Bayraktar, Macar gelin Potoczki Boglarka ile Türk adetlerine göre evlendiler.

Mengen’li Erdem Bayraktar, Macar Potoczki Boglarka ile Türk adetlerine göre evlendi. Mengen’li gurbetçi Erdem Macaristan’dan gelin getirdi.  

Macar gelin Potoczki Boglarka iş arkadaşı Erdem’i bir gece rüyasında gördüğünü ve ardından arkadaşlıklarının arttığını ifade etti. Erdem Bayraktar ise; “Ben Boglarka ile önce telefonla görüştüm. Dil sorunumuz vardı. İlerleyen zamanlarda Macar dilini öğrendim o da çözüldü. Eşimin ailesi beni iyi karşıladı. Bana evlatları gibi baktılar. Birbirimizi tanıdıktan sonra ailesinden eşimi istedim. İki ayrı düğün yaptık, Mengen de yaptığımız yöresel düğünde annem ve babam büyük destek oldu. Macaristan’da ise eşimin ailesi Potoczki İstvan ve annemiz Erzsebet bizim için ellerinden geleni yaptılar. Macaristan halkı ile yaşam şeklimiz birbirine benziyor” diye konuştu. (Mengen.gen.tr)

1 yorum yapılmış
  • İdris kaya
    19 Ağustos 2014 • 11:00
    Su akmış yatağını bulmuş Erdem bey,Gelin hanımın bizdeki Ayşe Hanımdan,Emine hanımdan,Fatma hanımdan farkı yok.Allah hayırlı uğurlu etsin.Allah yar ve yardımcınız olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.