VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A GÜRCÜ STOPER...

19 Ağustos 2014

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Boluspor sonunda bombayı patlattı. Zlatkov'un ayrılmasıyla stoper mevkisi için girşimlere ...

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Boluspor sonunda bombayı patlattı. Zlatkov'un ayrılmasıyla stoper mevkisi için girşimlere başlayan transfer komitesi Giorgi Rekhviashvili ile büyük ölçüde anlaştı.

Transfer döneminde stoper mevkisinde ki tüm oyuncularıyla yollarını ayıran kırmızı beyazlı takım geçtiğimiz günlerde Serkan Yalçın ve Mehmet'i bu mevkiye transfer etmişti. Ancak Zlatkov'un gitmesiyle kaliteli bir stoper arayışlarına giren transfer komitesi Giorgi Rekhviashvili'yi büyük ölçüde kadrosuna kattı. Yaklaşık iki gündür Bolu'da olan Gürcü stoper ile ufak tefek sorunlar dışında her konuda anlaşma sağlandı. Saç stli ile Dünyaca ünlü futbolcu Puyol'a benzerliği nedeniyle lakabı "Puyol" olan Giorgi Rekhviashvili'nin en geç yarın idmanlara çıkması bekleniyor.

PİYASA DEĞERİ 400 BİN EURO

22.08.1988 ( 26 yaşında) Gürcistan doğumlu Rekhviashvili futbola yaşadığı ülkenin takımı olan Metallurgist başladı ve daha sonra sırasıyla Zugdidi, Dinamo Tbilisi ve son olarak Chikhura takımlarında forma giydi. Sol ayaklı oyuncu 1.80 boyunda stoper ve sol kanatta görev yapıyor. Kariyeri boyunca 94 lig maçında forma giydi. Aynı zamanda UEFA Kupası ve Şampiyonlar Ligi ön elemesinde toplamda 20 maç forma giydi. Dünya’nın en güvenilir sitelerinden biri olan www.transfermarkt.com adlı internet sitesinde güncel piyasa değeri 400 Bin Euro olarak belirlendi.

  

Bursaspor’u UEFA’da eleyen kadroda yer aldı

  

2014 – 2015 UEFA ön eleme maçlarında takımı Chikhura ile 6 maçta forma giydi. Chikhura takımı Rekhviashvili’ninde forma giydi maçlarda sadece 3 gol yedi. Gürcü oyuncu Bursaspor ile oynanan her iki maçta da forma giyip takımın bir üst tura çıkmasına katkı sağlamıştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.