VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİNLERCE KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR

19 Ağustos 2014

www.bolununsesi.com internet sitesinin haberine göre, tatil rezarvasyonu yapan bir internet sitesi aralarından Bolu’dan ...

www.bolununsesi.com internet sitesinin haberine göre, tatil rezarvasyonu yapan bir internet sitesi aralarından Bolu’dan da bir çok kişinin bulunduğu binlerce kişiyi dolandırıldığı iddia edildi.  

www.tatilmanya.com internet sitesi üzerinden rezervasyon yaptırarak, kalacakları otelin parasını önceden veren binlerce tatilcinin tatilleri adeta zehir oldu. Gittikleri otellerde rezervasyonlarını göremeyen binlerce tatilcinin arasında Bolu’dan da onlarca ailenin olduğu belirtildi.  

BİNLERCE KİŞİ MAĞDUR

İnternet üzerinden www.tatilmanya.com aracılığıyla tatil satışları yapan TTM Turizm'in kapısına kepenk vurduğu iddia edilirken, bu firma üzerinden erken rezervasyon yaptıran binlerce tatilci mağdur oldu.

İNTERNET SİTESİ KAPATILDI

İddialara göre, son zamanlarda Tatilmanya ile ilgili yoğun tüketici şikayetleri gelmeye başlayınca, TÜRSAB şirket hakkında soruşturma başlattı. Tatilmanya denetlendi ve bu rapor Kültür ve Turizm Bakanlığı'na iletildi. Acente uyarılmasına rağmen şikayetler devam etti. Bunun üzerine bakanlık yetkilileri Antalya'daki merkez ofise gitti, ancak şirketin kapalı olduğunu öğrenince geri dönmek zorunda kaldı. Şirketin www.tatilmanya.com adlı sitesini de kapattığı bildirildi. Yakın bir tarihte şirketin belgesinin iptal edileceği öğrenildi.

OTELLER ŞİRKETİ MAHKEMEYE VERMİŞ

Pek çok müşteri mağduriyetinin yaşandığını ifade eden yetkililer, söz konusu şirketin çok fazla otelle çalıştığını ve ortada çok ciddi meblağların dolaştığı bilgisini paylaştılar. Olayın şu anda mahkemeye intikal ettiğini ve haciz dahil pek çok gelişmenin yaşandığını kaydeden otelciler, acente ödemeleri yapıp rezervasyonları iletmediği için müşterileri kabul edemediklerini ve çok sayıda tatilcinin ortada kaldığını savundu.

BOLU’DAN DA TATİLMANYA KURBANI BİRÇOK AİLE VAR

Edindiğimiz bilgilere göre Bolu’dan birçok kişi Ege ve Akdeniz sahillerindeki lüks otellere bu firma üzerinden rezervasyon yaptırarak paralar ödedi. Rezervasyon yaptırdıklarını sandıkları otellere gittiklerinde otellere alınmayan tatilciler ortada kalakaldı. Nefis bir tatil geçireceklerini hayal ederek yüzlerce kilometre yol kat ettikten sonra otellere ulaşan tatilciler, parasını ödedikleri halde rezervasyonlarının olmadığını görünce büyük şok yaşadılar. Parasını önceden ödedikleri 5 yıldızlı otellere yerleşemeyen Bolulu tatilciler çoluk çocuk ortada kalırlarken, son çareyi gördükleri ilk pansiyona yerleşmekte buldular.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.