VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BBP'DEN HEYKEL TEPKİSİ

18 Ağustos 2014

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahmut Alan ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ...

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahmut Alan ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek Türk askerine ilk kurşunu sıkan Diyarbakır’da PKK’lı terörist Mahsun Korkmaz’ın heykelinin dikilmesine tepki göstererek, “Hükümetin hiç mi kanına dokunmuyor” diye tepki gösterdi.

Bolu Gaziler Derneği Başkanı Sami Yıldız tarafından karşılanan BBP İl Başkanı Mahmet Alan, Diyarbakır’da yaşanan ve tepkiye neden olan PKK’lı terörist Mahsun Korkmaz’ın heykelinin dikilmesiyle ilgili olarak, “Camiler kışlamız, minarelerimiz süngümüz, müminler askerimiz diyerek yola çıkan bir hükümete Avrupa birliğinin gönlünü yapmak için onun önünde eğilip, açılım süreci adı altında bu teröristlere heykel diktirmek kabul edilemeyecek bir durumdur. Eğer dikilecek bir heykel varsa oda terör örgütü PKK'nın ilk saldırısını gerçekleştiren Mahsun Korkmaz'ın değil Tuzak olduğunu anlayınca en önde giden ve verdiği son emir ile 52 askerinin hayatını kurtaran Şehit Binbaşı Yavuz Başayar ve nice kahramanlarımızın heykelleridir” dedi.

HÜKÜMET NE YAPIYOR

“Bu terörist heykeli dikilirken bu ülkenin hükümeti, siyasetçileri ne yapıyor? İç işleri bakanı ne yapıyor? Danışıklı dövüşlerine devam mı ediyorlar? Kimse şehit kanıyla sulanmış bu kutsal topraklar üzerinde fantezi yapamaz, hayal dahi kuramaz. Hayallerini onlara dar ederiz. Hükümet ya bu açılım sürecine, bayrağa, vatana, şehide, gaziye,sahip çıkarak birliği ve beraberliği sağlar yada yapamıyorsa biz gerekeni yaparız.”

 “DERİNDEN YARALADI”

Dernek başkanı Sami Yıldız da “Mahsun Korkmaz'ın heykelinin dikilmesi bizi derinden yaralamış büyük üzüntü duymamızı sağlamıştır. Hükümetin bir an önce bu duruma son vermesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Suat GÜNER
    17 Ağustos 2014 • 11:00
    PKK'lı heykeli için yıkım kararı alındı Milliyet - Gündem Diyarbakır Valiliğinin dün yaptığı suç duyurusu üzerine, Lice Sulh Ceza Mahkemesi tarafından Yolçatı köyünde dikilen PKK'lı Mahsum Korkmaz heykelinin yıkılmasına karar verildi. PKK'nın silahlı mücadeleye başladığı 15 Ağustos 1984 yılının 30. yıl dönümünde, Lice ilçesi Yolçatı köyüne Mahsum Korkmaz'ın anıtı dikildi. Diyarbakır Valiliği heykelin yıkılması için suç duyurusuna bulundu. Valiliğin suç duyurusunu değerlendiren Lice Sulh Ceza Mahkemesi, Mahsum Korkmaz'ın heykelinin yıkılmasına karar verdi. Kararın güvenlik güçlerine tebliğ edildiği bildirildi.
  • BURHAN ADIGUZEL
    17 Ağustos 2014 • 11:00
    valla kutlarım mahmut allanı bugüne kadar en onde mıllıyetcı bı sekılde gıttı yınede gıttıgınden emınım bu ülkede heykelı dıkılmıs komando tugayımızın onundekı meçhul asker dir işte heykel o heykel
  • mahmut alan
    18 Ağustos 2014 • 11:00
    suatcım karar 18.08.2014 te alınmıs olması lazım.yıkılması iyi bır durum.lakin dikilmesi daha ciddi bir durum..buna izin verilmemeliydi..yıkım karararını aldıran herkimse ALLAH razı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.