VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAKIMA TECRÜBE TAKVİYESİ...

18 Ağustos 2014

Boluspor transfer komitesi yeni sezon için çalışmalarını sürdürürken, transfer komitesi 4 futbolcuyu daha kazandırmak için ...

Boluspor transfer komitesi yeni sezon için çalışmalarını sürdürürken, transfer komitesi 4 futbolcuyu daha kazandırmak için yoğun çaba harcıyor.

Kırmızı beyazlı ekipte yapılan transferler ve takımda tutulan isimleri göz önünde bulundurulduğunda oldukça genç bir kadroya sahip. Manisaspor'un başındayken alt yapıya verdiği önemle takdir toplayan ve genç isimler üzerinde durarak, onlara verdiği önemi gözler önüne seren Boluspor Teknik Direktör Reha Erniger yönetimden takıma "ağabey" niteliğinde isimler kazandırılması yönünde rapor verdiği iddaa edildi.

3 İSİM GÜNDEMDE

Transfer komitesi bu rapor doğrultusunda yaptığı çalışmalarda tecrübeli isimlerden Ali Tandoğan, Florin Cernat, Aytek Aşıkoğlu ve Güven Varol isimleri ile dirsek teması kurarken, henüz somut bir adım atılamadı. Ancak bu isimlerden en az iki ismin Boluspor'a kazandırmak için çaba sarfeden kırmızı beyazlı ekip yöneticileri önümüzdeki günlerde transferleri bitirmek istiyor.

Kaynak: www.futbolumuz.com

2 yorum yapılmış
  • olcay
    17 Ağustos 2014 • 11:00
    bunlar bu kafayla giderlerse.Bu takımın sonu alt lig.Emre ve Ekingo'yu çıkart amatör kümede iş yapamazlar...(B.A.L ligi demedim)...anlayana...
  • Caner GÖREN
    17 Ağustos 2014 • 11:00
    Aytek Aşıkoğlu dışındaki 3 isim Boluspor'a faydalı olurlar. Aytek Aşıkoğlu artık bitmiş de okeye dönüyor. Bu saatten sonra bize ancak zararı dokunur. Ali Tandoğan, Florin Cernat, Güven Varol ! Bunlar isabetli transferler olur Boluspor için.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.