VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATMA HATUN VE ÇAĞSU HASTANESİ, KOOP- İŞ SENDİKASI İLE PROTOKOL İMZALADI

15 Ağustos 2014

Fatma Hatun ve Çağsu Hastaneleri ve Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (Koop-İş) ...

Fatma Hatun ve Çağsu Hastaneleri ve Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (Koop-İş) arasında sendika üyelerinin de yararlanabileceği sağlık muayene anlaşması yapılarak protokol imzalandı.

Sendika Üyelerine Kaliteli Sağlık Hizmeti

Özel Fatma Hatun Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Aktepe yaptığı konuşmada şunları kaydetti:  “Değerli basın mensupları, bugün hastanemiz olarak KOOP- İŞ ile bir protokol imzalıyoruz. Kendilerine bizimle protokol anlaşması yaptıkları için çok teşekkür ediyoruz. Hastane olarak daha önce de birçok kurum ile anlaşmamız var. Burada benim söylemek istediğim ve altını özellikle çizmek istediğim bir nokta var. Biz KOOP-İŞ ile anlaşma yaparak, bu sendika çatısı altında bulunan tüm üyelerin hastanemizden hizmet almalarını ve hastanelerimizin imkânlarından daha kolay ve ekonomik olarak yararlanmalarını sağlamak için imza attık. Bundan sonra gelecek olan tüm üyeler hastanelerimizden protokol kapsamında yararlanabilir. Ben tekrar hayırlı uğurlu olsun diyor, hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Koop-iş Sendikası Sakarya Şubesi İdari Sekreteri İsmet KANPARA ise; “Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesi ile protokol imzalık. Bizler de bu hastaneleri kullanmaktan memnun kaldık, bundan sonra tüm üyelerimize de yararlı olacağı kanaatindeyim, bu hastanelerimizin yaptıkları hoşgörülü hizmet ve kaliteden dolayı teşekkür ediyorum.

Bizler Türkiye genelinde, TÜRK-İŞ’e bağlı 3’ncü büyük sendikayız, sendika olarak Türkiye genelinde ise 63 bin, Sakarya şube olarak ise İki bin 853 üyemiz var. Bu yaptığımız sözleşme sadece Bolu ilini kapsamakta kalmıyor, aynı zamanda tüm illerdeki üyelerimize hitap ediyor. Üyelerimiz sadece sendika kimliklerini ibraz ettikleri takdirde bize sunulan tüm imkanlardan faydalanarak tedavilerini yaptırabilecekler. Bizlere bu imkanı sağlayan Özel Fatma Hatun ve Çağsu Hastanesi yetkililerine sizlerin aracılığı ile çok teşekkür ederiz.”

Yapılan konuşmaların ardından Özel Fatma Hatun ve Çağsu Hastanesi arasında sendika üyelerinin de yararlanabileceği protokol imzalandı. Koop-iş Sendikası Sakarya Şubesi İdari Sekreteri İsmet Kanpara, Sakarya Şubesi Denetleme Kurulu Üyesi Feridun Şentürk ve Fatma Hatun Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Aktepe,ve Fatma Hatun Hastanesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Feride Yıldırım imzada hazır bulundular.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.