VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILIN GÖREVİNİ KAPTI!

14 Ağustos 2014

Bomba transferleriyle ligi bekleyen Boluspor’da yeni takım kaptanı da belli oldu. Geçen sezondan takımda kalan ...

Bomba transferleriyle ligi bekleyen Boluspor’da yeni takım kaptanı da belli oldu. Geçen sezondan takımda kalan İsmail Haktan Odabaşı artık takım kaptanlığı yapacak. Koskoca takımda 23 yaşındaki oyuncunun kaptanlık yapması, önceki yıl küme düşen Ankaragücü’nü hatırlattı. Takımda ağabey konumunda bir tane bile oyuncu yer almadı.

 

Kırmızı beyazlı takımda yeni kaptan belli oldu. Kadrosunu genç oyuncularla dolduran Boluspor, geçen sezon devre arasında takıma katılan ve bu yıl sözleşmesi 2016 yılına kadar uzatılan İsmail Haktan Odabaşı’nı takım kaptanlığı görevine getirdi. 23 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz yılın ikinci devresinde 16 karşılaşmada forma giyerken, sadece bir gol kaydetmişti. Bu yıl transfer dönemini durgun geçiren yönetim, Teknik Direktör Reha Erginer’in takımda kesin kalması için rapor verdiği oyuncuya kaptanlık görevini de verdi.

TEHLİKE ÇANLARI

 

Genç oyuncu İsmail Haktan Odabaşı’nın takım kaptanlığına getirilmesi kafaları karıştırdı. Bu görev ataması, takımda bir tane bile ağabeylik yapacak oyuncunun olmadığını kanıtladı. Yaş ortalaması 23 olan bir kadroyla lige girmeye hazırlanan Boluspor’un bu durumu, akıllara iki yıl önceki Ankaragücü’nü getirdi. Başkent ekibi de yaşları 18 ila 24 arasında değişen oyuncularla lige başlamış ve küme düşmüştü. Aynı senaryoları yaşamak istemeyen yönetimin acilen transfer yapması bekleniyor.

1 yorum yapılmış
  • Abdullah KOCA
    14 Ağustos 2014 • 11:00
    Takım kaptanlığı için yaşın 30-35 arası mı olması gerekir. Akıl yaşta değil baştadır. Fatih Sultan Mehmet bile 12 yaşında tahta çıkmıştır.Geçen sezon yaş ortalaması yüksektide ne oldu. Gençlere güvenelim.Syg.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.