VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HUZUREVİ MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

12 Ağustos 2014

İzzet Baysal Huzurevi'nde kalan yaşlı insanlardan fitre ve zekat altında topladığı paraları Gülen Cemaati’ne himmet ...

İzzet Baysal Huzurevi'nde kalan yaşlı insanlardan fitre ve zekat altında topladığı paraları Gülen Cemaati’ne himmet adı altında aktardığı iddiaları üzerine hakkında soruşturma açılan Bolu İzzet Baysal Huzurevi Müdürü Bayram Aslan, Bolu Valiliği tarafından geçici olarak görevden alındı.

Bolu Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kasım Şahin’in haberine göre, İzzet Baysal Huzurevi Müdürü Bayram Aslan hakkında geçtiğimiz hafta huzurevi sakinlerinin fitre ve zekatlarını himmet adı altında cemaate aktardığı iddiasıyla hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından soruşturma açılmasının ardından bu kez de Bolu Valiliği tarafından ikinci bir soruşturma açıldı. Aslan, Pazartesi akşamı geçici süreyle görevinden alındı.

 İKİ MÜFETTİŞ GÖNDERİLDİ

 Bayram Aslan’ın Bolu İzzet Baysal Huzurevi’nde kalan yaşlıların kahvaltı ve yiyeceklerini, ziyaretine gelen arkadaşlarıyla birlikte yediği, huzurevi servis aracı ve yüzme havuzunu kendi menfaati için kullandığı, huzurevinde kalan yaşlılara ve görevli personele baskı yaptığı gerekçesiyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından soruşturma açıldı. Bakanlık tarafından geçtiğimiz hafta iki müfettiş görevlendirilmişti.

 ÇALIŞANLARI İZLEMİŞTİ

 2014 yılı başında Bolu İzzet Baysal Huzurevine Müdür olarak atanan Bayram Aslan’ın 2012 yılında Tekirdağ’da Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken çalışanların odalarına gizli kamera koyarak, “Özel hayatın gizliğini ihlal” ettiği gerekçesiyle 1 yıl 5 ay cezasına çarptırıldığı bu cezanın ise 5 yıl ertelendiği ardından da ödül verilircesine Bolu İzzet Baysal Huzurevi Müdürlüğü’ne görevlendirilmişti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.