VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE BU SÖZLER ÇOK KONUŞULACAK!

12 Ağustos 2014

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, partisinin bir grup milletvekili ile düzenlediği basın toplantısında, "Sayın ...

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, partisinin bir grup milletvekili ile düzenlediği basın toplantısında, "Sayın Genel Başkan ve ekibi demokrasilerde yeri olmayan sadece seçmeni suçlamaktan vazgeçip, makamdan çekilme ve kurultaya gitme olgunluğunu göstermelidir" dedi.

 CHP'DE ORTALIK KARIŞTI

 CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan TBMM'de düzenlediği basın toplantısında cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

 Tarhan, "İlk turda rakibin kazanma ihtimali yok edilecekti. İkinci tura taşıyabileceğimiz bir seçimi biz ilk turda kaybettik. Dünyada herhangi bir siyasal parti yoktur ki daha seçime girmeden kendi değer ve önermelerinden vazgeçsin ve havlu atsın. Artı bir oy için ilkelerinden ödün verip milyonlarcasını kaybetsin" dedi.

 GENEL BAŞKAN MAKAMDAN ÇEKİLMELİ

 Tarhan, "Sayın genel başkan ve ekibi demokrasilerde yeri olmayan sadece seçmeni suçlamaktan vazgeçip makamdan çekilme ve kurultaya gitme olgunluğunu göstermelidir. Tekrar ediyorum, makamdan çekilme ve kurultaya gitme erdemini göstermelidir" dedi.

 Tarhan, "Ben ilk günlerde bu formül yanlış bile değil demiştim. Ne yazık ki sonuç felaket olmuştur. Bize oy verenler yüreklerinde şu soruyu sormadı mı zannediyorsunuz. Bu tercihle siz artık bu ülkede artık bize ihtiyaç yok mu demek istiyorsunuz. Bu seçim sonucu partimizin varlık, yokluk mücadelesi sürecine girdiğini, önümüzdeki genel seçimlerde ana muhalefet özelliğini dahi yitirme riski ile karşı karşıya kaldığını göstermektedir. Bu açık ve yakın tehlike karsında gerçek sorumluluk sahipleri olan Kurultay delegelerimizi, partimizin ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.