VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YEDİGÖLLERE GİDEN İKİ YOL ULAŞIMA KAPALI!

12 Ağustos 2014

Yedigöllere giden Düzce-Yığılca-Yedigöller ve Yeniçağa-Mengen-Dirgine- Yedigöller güzergahında süren çalışmalar nedeniyle ulaşım yalnızca Bolu-Yedigöller yolu üzerinden ...

Yedigöllere giden Düzce-Yığılca-Yedigöller ve Yeniçağa-Mengen-Dirgine- Yedigöller güzergahında süren çalışmalar nedeniyle ulaşım yalnızca Bolu-Yedigöller yolu üzerinden sağlanacak. Diğer iki güzergah Ekim ayına kadar ulaşıma kapalı olacak.

Yedigöller’deki yol çalışmaları kapsamında iki güzergah trafiğe kapalı olacak. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bolu Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Yedigöller yolunun bazı kesimlerinde yapılan çalışmalar nedeniyle, Yedigöllere gidecek ziyaretçilerin yalnızca Bolu- Yedigöller yolunu kullanmaları istendi.

Söz konusu iş kapsamında Düzce-Yığılca-Yedigöller ve Yeniçağa-Mengen-Dirgine- Yedigöller girişinde bulunan 4 km’lik bölümün doğal küp taş döşemesine başlandığı belirtilen açıklamada, çalışmaların 15 Ekim 2014’e kadar süreceği ifade edildi. Açıklamada “Şube Müdürlüğümüz sorumluluk alanında bulunan Yedigöller Milli Parkında doğal küp taş döşeme İşi Bolu İl Özel İdaresi tarafından ihale edilmiş olup; işin yapımına başlamıştır. Söz konusu iş kapsamında Düzce-Yığılca-Yedigöller ve Yeniçağa-Mengen-Dirgine- Yedigöller girişinde bulunan 4 km’lik bölümün doğal küp taş döşemesine başlanmıştır. Gelen ziyaretçilerin çalışmaların yapıldığı yolu kullanması hem imalatın kalitesini düşürmekte hem de idaremizle ziyaretçiler arasında sorun yaşanmasına neden olmaktadır. Bu çalışmaların 15.10.2014 tarihîne kadar devam edecektir. Milli Parka gelen ziyaretçilerin mağdur olmamaları İçin Bolu Yedigöller yolunu tercih etmeleri gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.