VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'DAN 'TÜRKİYELİ' BALKON KONUŞMASI

11 Ağustos 2014

Resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yaptığı balkon ...

Resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yaptığı balkon konuşmasında toplumun her kesimini kucaklayıcı mesajlar verdi. "Hepimiz bu ay yıldızlı bayrağın gölgesi altındayız. Müslüman Hristiyan Musevi Süryani ezidi’den önce Türkiyeli vardır. Alevi’den Sünni’den önce Türkiyeli var. Türk Kürt Arap Laz Gürcü Boşnak Çerkez, Rum, Ermeni’den önce Türkiyeli vardır" dedi.

"SEÇİMİN MAĞLUBU YOKTUR"

"Bütün samimiyetimle söylüyorum ki milletin her bir ferdi için, bu seçimin mağlubu yoktur.Bu seçimin kaybedeni yoktur" vurgusu yapan Erdoğan, "Kaybeden vardır, statüko kaybetmiştir. Vesayet kaybetmiştir. Siyaset dışı güç odakları bugün ibretlik bir ders almıştır. Muhalefet bugünden itibaren politikalarını gözden geçirecek ve yeni Türkiye ile örtüşen bir muhalefet tarzı bugünden itibaren inşa edecektir" dedi.

TOPLUMSAL UZLAŞMAYI KURALIM

Erdoğan, "Ancak bizi onaylamayanlar, sevmeyenler bu seçimin mağlubu değildir. Bugün onlar da kazanmıştır. Gönülden ifade edemiyorum, bugün yeni bir toplumsal uzlaşma sürecini hep birlikte başlatalım diyorum. Sanal sorunları, çatışmaları eski Türkiye'de bırakalım diyorum" dedi.

 Erdoğan devamında şunları söyledi;

 "ALEVİ'DEN SÜNNİ'DEN RUM'DAN ERMENİ'DEN ÖNCE TÜRKİYELİ"

"Hepimiz aynı ecdadın, aynı kültürün ve aynı medeniyetin aynı tarihin evlatlarıyız. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. Yaşam tarzlarımız farklı olabilir. İnançlarımız mezheplerimiz etnik köken ve dillerimiz farklı olabilir. Ama biz hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Hepimiz bu ay yıldızlı bayrağın gölgesi altındayız. Müslüman Hristiyan Musevi Süryani ezidi’den önce Türkiyeli vardır. Alevi’den Sünni’den önce Türkiyeli var. Türk Kürt Arap Laz Gürcü Boşnak Çerkez, Rum, Ermeni’den önce Türkiyeli vardır."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.