VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PORTAKAL MİMARLIK İKİNCİ ŞUBESİNİ GÖYNÜK'TE AÇTI!

9 Ağustos 2014

Bolu'da mimarlık, inşaat,rölöve ve restorasyon alanlarında hizmet veren Portakal Mimarlık Mudurnu'dan sonra Göynük'te ikinci şubesini ...

Bolu'da mimarlık, inşaat,rölöve ve restorasyon alanlarında hizmet veren Portakal Mimarlık Mudurnu'dan sonra Göynük'te ikinci şubesini açtı.

Bolu'da faliyet gösteren mimarlık, inşaat, rölöve ve restorasyon alanlarında hizmet veren Portakal Mimarlık Mudurnu'dan sonra ikinci şubesini Göynük'te düzenlediği görkemli törenle hizmete açtı. Açılışında birçok davetliyle birlikte yer alan Göynük Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin,Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu,Göynük İlçe Daire Amirleri ve Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri aynı zamanda Göynük Belediyesi'nin danışman mimarlığını da üstlenen Mimar Sibel Caba ve ekibine  yöreye verecekleri hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

Cuma namazı sonrası okunan dualardan sonra verilen yemekte konuşan Mimar Sibel Caba Göynük İlçesinin gelişim ve kalkınmasında pay sahibi olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.