VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BARANSU GÖZALTINA ALINDI...

9 Ağustos 2014

Hakkında daha önce ifade vermemekten dolayı yakalama kararı bulunan Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, casusluktan ...

Hakkında daha önce ifade vermemekten dolayı yakalama kararı bulunan Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, casusluktan bırakılan ancak haklarında yakalama emri çıkarılan 17 polise destek için dün gece gittiği Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda gözaltına alındı.

3 AYRI SUÇTAN GÖZALTINDA

Baransu, terörle mücadele edeneri hedef göstermek, basın yoluyla hakaret ve hakaret olmak üzere 3 ayrı suçtan gözaltına alındı. Adliye’nin nezarethanesine konulan Baransu, bugün savcıya ifade verecek.

HAKKINDA TEDBİR VARDI

Sabah Gazetesi istihbarat servisi muhabiri Nazif Karaman Baransu'nun gözaltına alınmasıyla ilgili çarpıcı bir bilgi verdi. Baransu'nun görüldüğü yerde yakalanması için işlem başlatıldığını ifade eden Karaman, "Adliye önünde yakalandı" dedi.Karaman twitter hesabından şu bilgileri paylaştı: "Mehmet Baransu hakkında yakalama kararı vardı. Adliye çevresinde gelirse gözaltına alınması için tedbir alınmıştı. Geldi ve alındı."

TWITTER'DAN DUYURDU

Baransu gözaltına alındığını Twitter’dan duyurdu. Baransu darp edildiğini iddia etti. İşte o açıklamalar;

“Gözaltına alındım. Darp edildim polisce. Çağlayandayım. Kumpas. Gözdağı. Usulsüz gözaltı, 4 polis darp etti beni çağlayan önünde. Kolum, belime darp. Dayak. Yuhh diyorum. 4 polis sürükleyerek, kolundan çekiştirerek beni karakolun içine darp ederek soktular.” Darp edildiğini iddia eden Baransu kolunun fotoğrafını paylaştı. Darp izi gözükmeyen fotoğrafın altında Baransu ile dalga geçildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.