VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

68 MODEL ARACI BAŞBAKAN İÇİN SÜSLEDİ

8 Ağustos 2014

Bolu’da 1968 model tek kapılı klasik aracını süsleyen Ahmet Kaya (25), Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip ...

Bolu’da 1968 model tek kapılı klasik aracını süsleyen Ahmet Kaya (25), Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için cadde ve sokaklarda tur atıyor.

İlk kez halk tarafından belirlenecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turuna iki gün kaldı. Ak Partili teşkilatlarının çalışmalara ara vermeden devam ettiği şu günlerde, Bolu halkının da Erdoğan’a desteği artarak devam ediyor. 25 yaşındaki Ahmet Kaya isimli vatandaş, ilk yerli otomobil olan 1968 model Anadol A1 tek kapılı klasik aracını Erdoğan posterleri ile süsleyerek, Bolu sokaklarında gezmeye başladı. Ahmet Kaya aracıyla kent merkezindeki halkın büyük ilgisini çekerken, aracını Recep Tayyip Erdoğan afişleri ile süslemekten gurur duyduğunu söyledi. Kaya, “Milli iradeye destek olmak üzere 1968 model tek kapılı Anadolu A1 marka klasik aracımı Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleri ile süsledim. Yaklaşık bir haftadır kent merkezinde tur atıyorum. Aracımın emsallerinin nadiren görülmesinden olmasından dolayı büyük ilgi çekiyor” diye konuştu.

Türkiye’nin 12 yıllık Ak Parti döneminde büyük gelişim kat ettiğini söyleyen ve bunun mimarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Kaya, “Sayın Başbakanımızın son 12 yılda Türkiye’yi nerden nereye taşıdığı ortada. O nedenle Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımızın sonuna kadar destekçisiyim. Onunla gurur duyuyorum. İnşallah 10 Ağustos’ta eşi benzeri görülmemiş bir destekle seçilen Cumhurbaşkanı olarak tarih yazacak” şeklinde konuştu.  

1 yorum yapılmış
  • melungeon
    7 Ağustos 2014 • 11:00
    ha şimdi oldu kesin bir resmi kuruma yalaka olarak atarlar...biz karnımızı zor doyuruyoruz.birde araba süsletecek parayı nerden bulacaz.bulsak bile üç kuruşa çalışmaktan yorgun düşüyoruz bırak yalakalığı..ayakta zor duruyoruz.o yalakalık tuzu kuruların işiii...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.