VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAN ERDOĞAN'A REKOR BAĞIŞ!

8 Ağustos 2014

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim giderlerine destek ...

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim giderlerine destek vermek üzere 24 Temmuz’da başlatılan bağış kampanyasına Bolu’dan yaklaşık 6 bin kişinin destek verdiğini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, merkeze bağlı 112 köy ve 44 mahalle muhtarla bir araya geldikleri yemeğin ardından basın mensupları ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim giderlerine destek amacıyla 24 Temmuz’da başlatılan kampanya hakkında açıklama yapan Coşkunyürek, 07 Ağustos 2014 Perşembe akşamı itibariyle Bolu’dan 5 bin 600’ün üzerinde kişinin Erdoğan’ın bağış hesabına para yatırdığını söyledi.

“BOLU İÇİN CİDDİ BİR RAKAM”

Yatırılan rakamı açıklamayan Yüksel Coşkunyürek, “Tayyip Erdoğan varsa bende varım diyen vatandaşlarımız seçim boyunca Cumhurbaşkanı adayımıza destekçi olmak, onun yanında olduğunu göstermek, ona çalışmalarında bir nebze de olsa karınca misali destek vermek için bankalarda uzun kuyruklar oluşturdular. Neticesinde dün akşam itibari ile aldığımızı rakam 5 bin 600’ün üzerinde idi. Büyük ihtimalle bu rakam 6 bini geçecek. Bu Bolu’muz için ciddi ve önemli bir rakam” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • TÜLAY TURGUT
    7 Ağustos 2014 • 11:00
    BOLUYA DA BU YAKIŞIR...SAYIN BAŞBAKANIM SİZİN OLDUGUNUZ HERYERDE BİZDE VARIZ...SEÇİMLERDE ALLAHIN İZNİYLE...TURNA KÖYÜ TAM DESTEK...RABBİM YAARR VE YARCINIZ OLSUN.
  • mehmet karahan
    7 Ağustos 2014 • 11:00
    Bolunun gözü gönlü tok insanları kedilerine yakışanı yapmış helal olsun başka ne denir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.