VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YENİ DOĞAN ÇOCUKLARI SEVDİ...

8 Ağustos 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hasta ziyaretlerinin yanı sıra yeni bebekleri dünyaya gelen 3 aileyi evinde ziyaret ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hasta ziyaretlerinin yanı sıra yeni bebekleri dünyaya gelen 3 aileyi evinde ziyaret etti Yoğun iş temposundan bunalan Yılmaz, cocukların sevgisiyle kendinden geçti. Yeni doğan çocukları kucağına alarak seven ve bol bol fotoğraf çektiren Başkan güzel bir gün geçirdi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın her hafta AK Parti Kadın Kolları Temsilcileri ile birlikte sürdürdüğü hasta ziyaretlerine bu hafta Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu da katıldı. Kadın Kolları tarafından tespit edilen üç ayrı hastayı evlerinde ziyaret eden Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, hastaların sıkıntılarını dinleyip çözüm aradılar.Daha sonra Başkan Yılmaz ve beraberindekiler yeni doğan Belediye Meclis Üyesi Vildan Beyarslan'ın kızı İpeğe, Sanat Merkezi Sorumlusu Tahsin Arslan'ın oğlu Ege Mert'e ve Atıksı Çevre Mühendisi Adanan Demirel'in kızı Azra Melek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bebeklerle yakından ilgilenen Başkan Yılmaz ailelere hediyeler verdi.

"KENDİLERİNE HEM DESTEK HEM DE GÜÇ VERMEK İÇİN YANLARINDA OLUYORUZ"

Üç ayrı hasta vatandaşı evlerinde ziyaret eden Başkan Yılmaz, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.Başkan Yılmaz, "Sosyal belediyecilik adına hastalarımızı, yaşlılarımızı ve dünyaya gözlerini yeni açmış bebeklerimizi evlerinde ziyaret ederek hastalarımızın acılarını, bebek sahibi olan çiftlerimizin de mutluluklarını paylaşmaya çalışıyoruz. Kendilerine hem destek hem de güç vermek için yanlarında oluyoruz" dedi. Başkan Yılmaz, hasta ziyaretlerinde gittiği evlerde kendisine ikramda bulunan miniklerinde sevgisi karşısında çok mutlu oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.