VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİSİ ÇOCUK 4 KİŞİ ÖLDÜ

8 Ağustos 2014

Bolu’nun Saraycık Köyü’nde ikamet eden Ayhan Sağlam ve ailesi Sakarya’da bulunan asker arkadaşını ziyarete gitti.

Bolu’nun Saraycık Köyü’nde ikamet eden Ayhan Sağlam ve ailesi Sakarya’da bulunan asker arkadaşını ziyarete gitti. Asker arkadaşının arabasıyla iki aile İzmit'e gitmek isterken yolda feci kaza meydana geldi. Kazada Ayhan Sağlam ile oğlu Enes ağır yaralanırken, eşi Nesrin ile oğlu Emirhan Sağlam ve asker arkadaşının eşi ve kızı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, İzmit – Kandıra Yolu Dalya Köyü Sapağı’nda meydana geldi. Bolu’da yaşayan Ayhan Sağlam ailesiyle birlikte Sakarya’da yaşayan asker arkadaşı  Sinan Şaştı ve ailesini ziyarete gittiler. İki aile gezmek için Sinan Şaştı’nın kullandığı  otomobil hatalı solma sonrasında karşı yönden gelen araçla kafa kafaya çarpıştı.

KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Çarpmanın etkisiyle Sinan Şaştı idaresindeki içinde eşi çocuğu ve asker arkadaşı ve ailesinin bulunduğu otomobil kontrolden çıktı ve yolda savrularak karşı şeride geçti. Bu esnada İzmit’ten Kandıra istikametine gitmekte olan Habibe Demir idaresindeki 41 N 0019 plakalı otomobil yolda savrulan otomobile çarptı. Meydana gelen kazada sürücü ve yolcular araç içinde sıkıştı

 İKİ KADIN OLAY YERİNDE ÖLDÜ

 Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Feci kazada 54 VH 365 plakalı otomobilin şoförü Sinan Şaştı, kızı Ecrin Şaştı, Ayhan Sağlam ile çocukları Enes Sağlam ile Emirhan Sağlam ağır yaralandı. Sinan Şaştı’nın eşi Özlem Şaştı ve Ayhan Sağlam’ın eşi Nesrin Sağlam’ın olay yerinde hayatını kaybetti

 İKİ ÇOCUK DA HASTANEDE ÖLDÜ

Durumu ağır olan Zeynep Aydın ile Emirhan Sağlam kaldırıldıkları hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    8 Ağustos 2014 • 11:00
    ALLLAH..rahmet eylesin.....ve acılı ailesine sabır versin..demekki vakit onlar için buraya kadarmış....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.