VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY "DOLANMA" ADLI FİLM SPONSPOR OLDU!

8 Ağustos 2014

Bolu Aladağlar’da çekimleri devam eden ‘Dolanma’ filminin yönetmeni ve oyuncuları, sponsor olan Highway Outlet Alışveriş ...

Bolu Aladağlar’da çekimleri devam eden ‘Dolanma’ filminin yönetmeni ve oyuncuları, sponsor olan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde (AVYM) bir araya geldiler.

Yönetmen Tunç Davut ve Tekhne Film'in ilk uzun metraj projesi olan Dolanma, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapım desteğine uygun görüldü. Projenin onaylanmasından sonra çekimler hemen başladı. Bolu’nun doğa harikası Aladağlar’da çekilen film, orman köylüsü olan iki kardeş arasındaki ilişkiyi anlatacak. Aladağlar’da çekimlere devam eden filme Bolu Dağı A.Ş. bünyesinde hizmet veren Highway Outlet AVYM sponsor oldu. Yönetmen Tunç Davut ile oyuncular Muhammet Uzuner, Şükrü Babacan, Defne Hamlan ve Murat Kılıç, Bolu Dağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur ile bir araya geldi.

İlk uzun metrajlı filme sponsor olan Highway’e teşekkür eden Yönetmen Tunç Davut, “Bolu’da çok güzel bir yerde çekimlerimizi yapıyoruz. Aladağlar bize çok uygun. Sosyete hayatından çok köy hayatı anlatıldığı için güzel seçim oldu. Bize destek veren Highway Outlet ve diğer firmalara teşekkür ediyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.