VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"5-6 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ"

8 Ağustos 2014

Boluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkanı Cüneyt Koparan, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan transferler ile ilgili ...

Boluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkanı Cüneyt Koparan, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan transferler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Koparan, yaptığı açıklamada “5-6 transfer daha yapacağız. Kadromuza katacağımız bu transfer hem tecrübeli hem de genç olacak” dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor’un Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkanı Cüneyt Koparan, “Sizlerinde bildiği gibi şu anda genç bir kadroya sahibiz. Transfer çalışmalarımızı incelik ve titizlik içersinde sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde kadromuza 5-6 oyuncu daha transfer edeceğiz. Bunlardan 1-2’si genç diğerleri ise takımımıza ağabeylik yapacak kaliteli ve tecrübeli oyuncular olacak. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular mevcut. Taraftarımız endişelenmesin. Onları memnun edecek isimleri ilerleyen günlerde kadromuza katacağız. Transfer son güne kadar bitmez. Hocamızın ve transfer komitemizin belirlediği noktalara nokta transferler yapacağız. Boşa atacak paramız yok. Boluspor formasını layıkıyla taşıyacak isimleri kadromuza dâhil edeceğiz” dedi.

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    7 Ağustos 2014 • 11:00
    gördük yaptığınız tıransferleri sanki amatör takıma transfer yapılmış hocadan belli.iyi takım olmayacağı....topa vuracak oyuncu olmadığı gibi golcü hiç yok..
  • halit canbaz
    8 Ağustos 2014 • 11:00
    bolusporun attığı gol kaç idi?50-60-70 idide bizmi saymayı unuttuk.attığı 34-36 gol civarı idi.yani takımın attığı gollerin sadece %45 ini 2 kişi attı neden antrenörün oyun sistemi yahut önceki senelerde olduğu gibidefans ve orta saha oyuncularının gole katkı myapmaması kaleye şut çekmemesi kale ağzında şut çekmekten korkması beceriksizliği iskenderle emrahı bulunmaz bursa kumaşı yaptı.iskender önceki sene kaç gol attı.11 golun yarısı kadar ancak atmıştır.emrah geldiği takımda attığının 3/1 i önceki seneler ramazan sal veli kızılkaya enaz 3 golle katkı yapardı alp her sene 3 gol cemil 3 cemilde tık yok.dixon tık yok.zlatkov 1 hakan aslan 1 attı.emre 3 attı fazlasını kaçırdı.yani iskender ve emrah atamayanların ve kötü bolusporun kahramanı oldular.KENAN ŞAHİN İYİMİ?oynatılmayan oyuncuyu kıyas yapmak oynatırsan görürsün.iskenderde çok başarı beklendiği halde ilk sene hiçbirşey veremedi.verim alırsın alamazsın tutar tutmaz.HERŞEYİN İLACI ZAMAN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.