VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FOTOĞRAFI ÇEKİLİNCE ÇILDIRDI

7 Ağustos 2014

Bakırköy Başsavcı Vekilliğinden Bolu’ya düz savcı olarak atanan Zekeriya Öz, ailesiyle birlikte bir kafeteryada otururken ...

Bakırköy Başsavcı Vekilliğinden Bolu’ya düz savcı olarak atanan Zekeriya Öz, ailesiyle birlikte bir kafeteryada otururken fotoğrafını çeken Sabah Gazetesi ve Bolu Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kasım Şahin’in üzerine yürüdü. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da aralarında bulunduğu gazetecilerin masasına gelen Savcı Öz, gazeteciye bağırarak fotoğrafı silmesini istedi. 

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında suç duyurusunda bulunarak yeniden gündeme oturan Savcı Zekeriya Öz, Bolu’da eşi ve çocuklarıyla bir kafeteryada oturduğu sırada Sabah Gazetesi ve Bolu Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kasım Şahin tarafından cep telefonuyla fotoğrafı çekildi. Fotoğrafının çekildiğini gören Savcı Zekeriya Öz, masadan kalkarak gazetecilerin oturduğu masaya geldi. Masada CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da oturduğu esnada Zekeriya Öz, gazeteciye, “Neden fotoğrafımı çekiyorsun. Fotoğrafımı çekemezsin kardeşim” diyerek bağırdı. Gazeteci Kasım Şahin yerinden kalkmayarak, “Bana bağıramazsınız” diyerek Öz’e karşılık verdi. Savcı Öz’ün eşi de gazeteciye tepki göstererek, “Özel hayatımıza müdahale edemezsiniz” dedi.

 “HÜLYA AVŞAR’I DA ÇEKERİM”

 Gazeteci Kasım Şahin, “Siz topluma mal olmuş insansınız. Ben burada Hülya Avşar gelsin onu çekerim, sizi de çekerim” diyerek kendini savundu. Yerinden hiç kalkmayan Kasım Şahin, bir süre Zekeriya Öz’ün eşi ile polemik yaşadı. Daha sonra masada bulunan diğer gazeteciler Zekeriya Öz’ü kolundan tutarak masadan uzaklaştırdı. Savcı giderken, “Sarhoş mudur nedir” diyerek gazeteciye tepki gösterdi.

 CHP’Lİ VEKİL DE MASADAYDI

 Savcı Zekeriya Öz, gazeteciye tepki gösterirken masada çok sayıda gazeteci ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan da vardı. Özcan yaşananları sessizlik içinde izledi. Daha sonra Öz ve ailesi kafeteryadan ayrıldı.

3 yorum yapılmış
  • bolu
    6 Ağustos 2014 • 11:00
    kabadayı la bu adam
  • ummuhan
    6 Ağustos 2014 • 11:00
    Adam tepki gostermekte hakli tabiki o bir devlet adami paparazi ünlüsü deil. Hic kimsenin boyle izinsiz bir sekilde resmi çekilmez. Kisilik haklarina aykiri. Cok resmini cekmek istiyorsa o gazeteci gitin mesai saatinde ceksin. Insanin ozel hayati taciz edilmez. Bence bu haberi tam tersine yapmaniz lazimdi. Gazeteci tacizi resmen. O gazetecinin izinsiz resmi cekilse idi cok daha sert tepki gosterirdi...!
  • ismail sever
    8 Ağustos 2014 • 11:00
    savcımz sonuna kadar haklı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.