VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR ACI KAZA HABERİ DE GEREDE'DEN!

7 Ağustos 2014

Bolu güne çifte haber haberleriyle uyandı. Çaydurt’ta gurbetçi ailenin içinde bulunduğu minibüsün takla atması sonucu ...

Bolu güne çifte haber haberleriyle uyandı. Çaydurt’ta gurbetçi ailenin içinde bulunduğu minibüsün takla atması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralanmıştı. Bir kaza haberi de Gerede’den geldi. TIR, yolcu otobüsü ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında da 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Karabük'ten Gerede istikametine giden Nugzar Sharashidez yönetimindeki PZ 089 yabancı plakalı TIR, saat 05:30’da Semih Alay'ın yönetimindeki 06 AZ 647 plakalı otomobile, Erkan Demir idaresindeki 36 Turgutreis 010 plakalı yolcu otobüsü de TIR'a çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, otobüste bulunan Nizam Gündüz ile otomobildeki Abdullah Alay hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. Kazada yaralananlar Gerede ve Karabük’teki hastanelerde tedavi altına alındı.

Hastaneler yaralılarla doldu

Sabahın erken saatlerinde Çaydurt Doğu çıkışı ve Gerede-Karabük yol ayrımında meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 4 kişi hayatını kaybederken, 16 kişi de yaralandı. Cenazeler morga kaldırılırken, yaralılar ise Bolu ve Gerede’deki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılar arasında 5 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.