VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

COŞKUNYÜREK'TEN YANIT GECİKMEDİ!

6 Ağustos 2014

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in Bolu’ya ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in Bolu’ya gelerek Cumhuriyet Caddesi’ndeki çalışmalara katılmasını eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Aydın’a yanıt verdi. Coşkunyürek, “Rahatsızlığı, MHP tabanının Erdoğan’a destek verecek olması” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin için, “Boyunuzu aşacak işlere kalkışmayın. Kendi işinizi yapın. Siyasetle uğraşmayı bırakıp, adam gibi memurluğunuzu yapın” gibi birçok sert söz sarf eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Aydın’a ilk tepki, AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek’ten geldi. Coşkunyürek, Bolu İl Teşkilatları olarak Sümer Mahallesi’nde yaptıkları seçim çalışmasında, Bakan ve Bakan Yardımcılığı görevlerinin siyasi bir makam olduğunu söyleyerek, “MHP İl Başkanı Sayın Mehmet Aydın’ın maalesef ki kendisine yakışmayacak bir açıklamaya imza atmış bulunmaktadır. Esefle kınıyorum. Bakan Yardımcımız bildiğiniz üzere siyasi bir irade sonucu o görevdedir. Yani orası siyasi bir makamdır, bakanlıklar da aynıdır. Sayın Bakanımız Fatih Bey Bolu’ya sürekli gelen bir insan. Hafta sonunu da bu şekilde değerlendirdi. Ben o nedenle bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum” dedi.

“MHPLİ ARKADAŞLARIN ADAYIMIZI DESTEKLEYECEK OLMASINDAN RAHATSIZ”

Açıklamasının devamında Bakan Yardımcısı’nın sarf ettiği “MHP tabanından büyük destek alacağız” sözlerini hatırlatan Coşkunyürek, MHP’li Aydın’ı rahatsız eden asıl konunun Fatih Metin’in seçim çalışmasına katılması olmadığını söyledi. İl Başkanı Coşkunyürek, “Buradaki rahatsızlık Sayın Bakan Yardımcımızın ifade ettiği, bizimde sahada sürekli gördüğümüz MHP tabanının Başbakanımıza, Cumhurbaşkanı Adayımıza destek vereceğini belirtmiş olmasıdır. MHP’li arkadaşlarımız belki de bundan rahatsız oldular. Az önce girdiğimiz bir iş yerinde de bu konuya şahit olduk. Daha önceden MHP’ye destek vermiş birçok vatandaşımız bugün Sayın Başbakanımıza destek verecekler. Bu da onların büyük Türkiye fotoğrafında yer almak istediklerinden kaynaklanmaktadır. Ülkemizi seviyorsak, güçlü olmasını istiyorsak, devletin başında güçlü bir lider olması gerek. O vatandaşlarımızda bu manada desteklerini verecekler” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.