VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS BONZAİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

5 Ağustos 2014

Bolu'da polis ekipleri tarafından 3 şahıs ve otomobillerinde yapılan aramalarda 3 paket içine gizlenmiş sentetik ...

Bolu'da polis ekipleri tarafından 3 şahıs ve otomobillerinde yapılan aramalarda 3 paket içine gizlenmiş sentetik uyuşturucu (bonzai) ve kubar esrar ele geçirildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik operasyon yaptı. Denetimler sırasında bir otomobil takibe alındı. Kaçakçılık ekipleri tarafında İ.T., İ.B. ve M.D. isimli şahıslarında üzerinde ve otomobillerinde yapılan aramalarda, üç paket içerisinde sentetik kannabionid (bonzai) maddesi ile kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan üç şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığına intikal ettirilirken, uyuşturucu maddelere el konuldu

1 yorum yapılmış
  • melungeon
    4 Ağustos 2014 • 11:00
    şerefsizler güzelim boluyu mafettiler..yok süriyeli yol iran-irak--zaten öyrenciler yetmişti....her bislikler doldu..yazık oldu bolululara..artık rahat gezemeyecekler..uyuşturucu-kadın ticareti-dolandırıcı-hırsız-mafya-kaspcı hebsi doldu...küçük şehrin büyük bislik şehri oldu artık...istanbulun semtini aratmaz...ben köyüme gidecem artık.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.