VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TECAVÜZCÜ YAKAYI ELE VERDİ

5 Ağustos 2014

Gerede’de, bir kızı silah zoruyla kaçırmak isteyen kişi polis tarafından yakalandı. Şahsın Gerede'ye gelmeden önce ...

Gerede’de, bir kızı silah zoruyla kaçırmak isteyen kişi polis tarafından yakalandı. Şahsın Gerede'ye gelmeden önce bir kadını kaçırarak tecavüz ettiği ortaya çıktı.

 Gerede’de, bir markete girerek küçük yaşta bir kız çocuğunu silah zoruyla alıkoymak isteyen E.K, kısa kovalamacanın ardından yakalandı. Gerede’ye gelmeden önce Ankara’dan bir araç gasp edip, bir kadını kaçırarak tecavüz ettiği öğrenilen E.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Olay, geçtiğimiz hafta sonu Gerede’de meydana geldi. Gerede Medya Takip Gazetesinin haberine göre, ilçe merkezindeki bir markete giren 21 yaşındaki E. K. markette çalışan küçük yaşta bir kız çocuğunu silah zoruyla alıkoymak istedi. Bu sırada işyeri sahibinin markete girmesi üzerine olay yerinden hızla kaçan şahıs, Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde kısa süre içerisinde yakalandı.

 Araç gasp etmiş ve bir kadına tecavüz etmiş!

 Silahıyla birlikte yakalanan şahsın, parmak izinin alınmasının ardından bir başka olayla da ilişkisi olduğu anlaşıldı. Şahsın, Cumartesi günü Ankara’da bir araç gasp ederek, bir parka gittiği ve park içerisinde oturan bir kadını silah zoruyla kaçırarak Ankara-Gerede arasında tecavüz ettiği ortaya çıktı. Emniyet birimleri tarafından gerekli tahkikatların yapılmasının ardından adliyeye çıkartılan E.K. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.