VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN SONUNDA PATLADI

5 Ağustos 2014

Boluspor’a yıllardır inanılmaz kaynak yaratan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor yönetimine açtı ağzını yumdu ...

Boluspor’a yıllardır inanılmaz kaynak yaratan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor yönetimine açtı ağzını yumdu gözünü. Akaryakıt istasyonu ile ilgili olarak şok sözler sarf eden Yılmaz, “Boluspora rant vermem. Bana mı sordular da 9-10 milyon lira borç yaptılar” diye konuştu.

 Boluspor’un efsane başkanı Necip Çarıkçı döneminde kulübe ekonomik girdi sağlamak için bir çok projeyi Boluspor’a yönlendiren Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz’da, Savaş Abak ve ekibine açtı ağzını yumdu gözünü.  Bolu Belediyesi’nin Temmuz ayı birinci oturumunda Bolusporlu yöneticilerin istekleri karşısında çileden çıkan Yılmaz, çılgına dönerek belki de ilk kez Boluspor ile ilgili şoke eden sözler söyledi.

"KİMSE KUSURA BAMASIN"

Boluspor’a verilen akaryakıt istasyonu ile ilgili olarak yönetimi bombalayan Yılmaz, “Bu benzinlik yerinde büyük rant var. Burayı satmak istesek yaklaşık 10 milyon belediye gelir elde eder. Biz Boluspora gelir etsin diye burayı 3 yıllığına kiralamak istedik. Ama çok istiyorlarsa kendileri yer bulsunlar ve gereken yardımı yapalım. Siz kendinize rant yaratın dedik. Belediyenin kendi rantını size yedirmeyiz. Buna asla sıcak bakmam Alaaddin Yılmaz olarak. Belediyenin rantını başkasına vermedim ve Boluspor’a da vermedim. Sen borç yaptın diye ben sana rant yaratamam. Kimse kusura bakmasın. Boluspor’un sorunu, Boluspor’un transferi, Bolusporun borcu Bolu Belediyesinin sorunu değildir ve beni de ilgilendirmez” dedi.

 "BENİ İLGİLENDİRMEZ"

Başkan Yılmaz, Belediye Meclis üyelerine Boluspor hakkında düşüncelerini şöyle aktarmaya devam etti; “Ben Boluspor’un gelirinin artmasını isterim. Ama belediyenin rantından değil. Bu güne kadar hiçbir yönetime karışmadım ama her başkanın yanında oldum. Ben sadece kiralarım. Yönetimlerin borçlarının sorumlusu biz değiliz. 9-10 milyon borçtan bahsediliyor. Eski Başkan Necip Çakırçı ve bana saldırıldı hep. İsterlerse 10 milyonluk borç yapsınlar beni ilgilendirmez” diye konuşunca salonda büyük şok yaşandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.