VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEŞİKTAŞ'I ELİMİZDEN KAÇIRDIK

4 Ağustos 2014

Beşiktaş Kulübü Seben Gölü çevresi'nde 100 dönümlük arsa yapmayı planladığı tesisler suya düştü. Beşiktaş Kulübü ...

Beşiktaş Kulübü Seben Gölü çevresi'nde 100 dönümlük arsa yapmayı planladığı tesisler suya düştü. Beşiktaş Kulübü tesislerini kurabilmesi için gösterilen 100 dönümlük arsanın 185 bin TL bulan ot parasını ödememesi, siyah beyazlı takımın Bolu'da tesis yapma fikrinden vazgeçtiğini gösterdi. Bolu'da spor turizmine katkı sağlayacak proje rafa kaldırıldı. 

Spor turizminde hamle yapmak isteyen Bolu, Beşiktaş Jimnastik Kulübüne Seben Gölü çevresinde 100 dönüm arsa vermeyi teklif etmişti. Bu teklif üzerine Beşiktaş Kulübü'nden bir heyet ve Turkuvaz Grubu'ndan Zürap Akdüz önderliğinde Bolu'ya çıkarma yapmıştı.

ANLAŞMA İPTAL OLDU

Seben Gölü çevresinde bulunan devlete ait 100 dönümlük arazi beğenildi. 50 yıllığına kiralanmak istenen bu arazi için gerekli müracaatlar yapıldı, anlaşmalar sağlandı. Beşiktaş'a tahsis edilmek istenen 100 dönümlük arsada yapılan incelemeler sonrası, Beşiktaş'ın Mera Komisyonu'nun belirlediği 185 Bin TL tutarında ki ot parasını yatırması gerekiyordu. Ancak Beşiktaş yönetimi Milli Emlak'a ödemesi gereken 185 bin TL'lik kira bedelini ödemeyince anlaşma iptal oldu ve Beşiktaş'ın projesi suya düştü.

www.bolutakip.com

1 yorum yapılmış
  • A.A
    4 Ağustos 2014 • 11:00
    yA ARKADAS BÖYLE BİR ŞEYE İNANIYORMUSUNUZ.BURANIN TAHSİSİ ANKARADAN ORMAN BAKANLIĞINDAN OLUR. ŞU AN MEVCUT YASALARDA GOOLLE DAN ARAŞTIRABİLİRSİNİZ. KALDIKİ BÖYLE BİR YERE YAPILACAK YATIRIM ENMAZ 50MİLYOM TL DİR ELL MİLYONDA 185 000 TL NİN LAFIMI OLUR. YOKSA BEŞİKTAŞ ORAYA PİKNİK YERİMİ YAPACAK. O PARA O KADAR ÖNEMLİ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.