VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK GENÇLİK'TEN ERKEN KUTLAMA....

3 Ağustos 2014

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için ...

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için İzzet Baysal Caddesi’nde meşale şov yaptılar. Cadde şölen yerine çevrilirken, vatandaşlar gösteriye büyük ilgi gösterdi.

Bolu’da yaptıkları çalışmalarla teşkilata büyük katkı sağlayan AK Parti Gençlik Kolları üyeleri Başkanları Taha Furkan Sönmezel öncülüğünde İzzet Baysal Caddesi’nde meşale şov yaptılar. Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’a destek vermek için “Seninleyiz Erdoğan” sloganıyla İzzet Baysal Caddesi’nde toplanan grup şarkılar söyleyerek meşaleler yaktılar. Görsel şölen yapan AK Gençlik’e vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.  “Erdoğan varsa bizde varız” diyerek slogan atan AK Gençlik Erdoğan posteri açarak şarkılar söylediler.

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 AK Parti Bolu Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, “Başbakanımız Dünya lideri ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan için AK Gençlik olarak meşale şov yaptık. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyorum. 10 Ağustos’ta Türkiye’de yeni bir dönem açılacak ve bu dönem ülkemiz için hayırla vesile olacaktır. Ak Gençlik olarak Başbakanımızın her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Allah yardımcısı olsun” dedi.

1 yorum yapılmış
  • hasan
    2 Ağustos 2014 • 11:00
    halk büyük ilgi gösterdi diyorsun 10 tane insan var :D
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.