VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHTAR KENDİNİ SAVUNDU

2 Ağustos 2014

Kasaplar Mahallesi’nde bayram arifesinde İmam Süleyman K. ile muhtar Ali Öztürk arasında yaşanan kavgada muhtarın ...

Kasaplar Mahallesi’nde bayram arifesinde İmam Süleyman K. ile muhtar Ali Öztürk arasında yaşanan kavgada muhtarın imamı dövdüğü şeklinde çıkan haberler üzerine Kasaplar Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk yazılı açıklama yaptı. Öztürk, “Olay muhtarlık önünde imam ve kayınpederinin birlikte üzerime saldırması sonucu meydana gelmiştir” dedi.

Kasaplar Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk’ün açıklaması şu şekilde;

“ 01.08.2014 tarihli gazetelerde yayımlanan; “Kasaplar Mahallesi Muhtarı imamı dövdü” şeklinde haberler yapılmıştır.

 Olay 26.07.2014 tarihinde saat 13:45 sıralarında muhtarlık önünde imam ve kayınpederinin birlikte üzerime saldırması sonucu meydana gelmiştir. Olay anında orada bulunan 70 yaşlarında bir vatandaşımız ayırmaya çalışırken imam ve kayınpederi tarafından itilerek kafasından yaralanmasına neden olmuşlardır. Yaralı vatandaşımızın Üniversite Hastanesi’nde kafasına 6-7 dikiş atılmıştır. Olayın daha da büyümemesi için ben bir idareci olarak üzerime düşeni yaptım.

Aynı gün saat 19:30 sıralarında kendi aracımla Bahçelievler karakolu’na giderek olayla ilgili şikayette bulunarak ifade verdim. Ayrıca 31.01.2014 tarihinde Vilayet Makamı ve İl Müftülüğü nezdinde idari şikayette bulundum. Mahalle halkının olayla ilgili bayram dolayısı ile büyük tepkisi vardır. Bu tür imamları atarken diyanetin psikolojik ve sosyal yönlerini de dikkate almalarını öneriyorum.

1 yorum yapılmış
  • Ersin CEBECİ
    3 Ağustos 2014 • 11:00
    Sayın muhtarımız ali bey çok mantıklı ve bilinçli bir yöneticidir o bir şekilde müdahele ettiyse eğer mutlaka mantıklı olanı yaptığına eminim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.