VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN İÇİN DUA ETTİLER

1 Ağustos 2014

Boluspor için okuduğu dualarla adını duyuran emekli imam Lütfü Karataş, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Recep ...

Boluspor için okuduğu dualarla adını duyuran emekli imam Lütfü Karataş, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Recep Tayyip Erdoğan’ın başarıyla çıkması için partililerin isteği üzerine dua okudu.

 İşte o dua “Ya rabbelalemin bu kardeşlerimiz halis niyetlerine muasır eyle memleketimize milletimize Bolumuza beldemize Türkiye’mize vatanımıza güzel işler yapanların önlerini sonuna kadar açık eyle halisi niyetinden vasıl eyle yarabbi. Ya ilahelalemin yanlış yapanların önlerine barikatlarını ger geçit verme Allah’ım El Fatiha" diye dua okudu.

TEŞKİLAT TAM KADRO

 Ak Parti İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 9 gün kala İsmetpaşa Caddesi, Yukarıçarşı ve Gölyüzü Mahallesinde esnafları tek tek dolaşarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler. Seçim çalışmalarına Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Ak Parti İl ve İlçe yönetimi ve partililer katıldı.

2 yorum yapılmış
  • mmm
    1 Ağustos 2014 • 11:00
    Arkadaş şu hocaları imamları taraf olma konusunda çok ciddi uyarıyorum.... çok büyük vebal alıyorsunuz çok......
  • dede
    3 Ağustos 2014 • 11:00
    duanın gizlisi makbuldür bir avuç riyakara duyurulur.RTE seçilecek ama sizin duanızla değil beli bükülmüş muhtaçlara sahip çıktığı için onların dualarıyla seçilecek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.