VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'DAN İSTİKLAL MARŞI TEPKİSİ

31 Temmuz 2014

Başbakan Erdoğan, Van'da yaptığı konuşmasında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İstiklal Marşı'nı Çanakkale Şehitleri şiiriyle karıştırmasını eleştirdi. "YAZIKLAR ...

Başbakan Erdoğan, Van'da yaptığı konuşmasında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İstiklal Marşı'nı Çanakkale Şehitleri şiiriyle karıştırmasını eleştirdi.

"YAZIKLAR OLSUN SENİN PROFLUĞUNA"

Erdoğan, şu sözleri söyledi;

"Edirnekapı Şehitliği'nde yaptığı ziyarette ortaya çok komik bir manzara çıktı. Akif'in kabirinde yazılı olan dörtlüğü okuyor. Sonra ne diyor biliyormusunuz.. ey Türkiye Ey CHP, ey MHP HDP'ye zaten seslenmeye gerek duymuyorum çünkü onların bu işle bir alakası yok. Bu dörtlük Çanakkale Şehitleri şiirinden heralde diyor. Yazıklar olsun, senin profluğuna, tarihçiliğine de yazıklar olsun. İstiklal Marşı'yla Çanakkale Şehitleri şiirini bile birbirinden ayıramıyor. Çıkarttıklar bunu aday yaptılar. O sipariş ya.. Ne diyorlaras onu yapıyor. "

İSTİKLAL MARŞI'NA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ŞİİRİ HERALDE DEMİŞTİ

Bir çok partinin Cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, bayram arefesinde Edirnekapı Şehitliğini ziyaret etmişti. Milli şair Mehmet Akif Ersoy’un mezarı başında okuduğu İstiklal Marşı dizeleri için "Çanakkale şehitleri şiirinden heralde" demişti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.