VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KENAN ŞAHİN BOLUSPOR'DA...

30 Temmuz 2014

Boluspor aradığı golcüyü Ankarasporda buldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz geçtiğimiz sezon iki takımda toplam ve 20 ...

Boluspor aradığı golcüyü Ankarasporda buldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz geçtiğimiz sezon iki takımda toplam ve 20 maça çıkan ve sadece 1 gol atan Kenan Şahin’i renklerine kattı.

Transfer sezonunda genç oyunculara yönelen Boluspor forvet hattını Ankaraspor'dan Kenan Şahin'le güçlendirdi. 2012-2013 sezonunda Kayseri Erciyesspor ile şampiyonluk yaşayan Kenan Şahin 26 maçta 5 gol attı. Geçen sezon Mersin İdman Yurdu ve Ankaraspor formaları giyen Kenan Şahin toplamda 20 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. 30 yaşındaki başarılı oyuncu, bugüne kadar Bayer 04 Leverkusen, FC Energie Cottbus, Tus Koblenz, Fortuna Düsseldorf, FC Union Berlinfutbo, Denizlispor ve Kayseri Erciyesspor formaları giydi.

3 yorum yapılmış
  • yasin aydemir
    29 Temmuz 2014 • 11:00
    adamda çok sağlam bi düşüş var istikrarı bozmamış hiç..
  • Erdal gören
    29 Temmuz 2014 • 11:00
    Bakın içinizden çok sevdiğim arkadas ve kardeşlerim var. Ama bu ısı cocuk oyuncağına çevirdiniz . Emrah ha kulüp bul de sonra bu cevreyi al . Inanın bu kafayla bolu dagına toslarsanız. Aklınızı basınıza alın. Ya adam gibi bu ısı yapın Yada yol yakinken yılı verin . Yeter yahu. Bu kulüp kimsenin kendi egolarını tatmin etme yeri değil. Bir milyon borç 4 yılda 9 milyon yuh be. Kendi doneminindeki borçlardan sorumlu olsun. Bana düşeni ben ve arkadaslarım öder. Diğer Abi'lerimiz ne Der bu ise . Hodri meydanının. Yeter artık yahuuu
  • ozgur
    31 Temmuz 2014 • 11:00
    Bu adam boluspora kaç para verdi acaba yoksa bu performansla Boluspor mu ona para verecek vaybe gocca Bolusporu maskara ettiniz. Yaziklar olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.