VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAYVAN BARINAĞINI BASTILAR

30 Temmuz 2014

Bolu Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon merkezindeki hayvanlara su verilmediği iddia edilen bir grup barınağa ...

Bolu Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon merkezindeki hayvanlara su verilmediği iddia edilen bir grup barınağa giderek eylem yaptı. Barınağa alınmayan grup üyeleri her zamanki gibi işi şova dönüştürdüler.  

Bolu Doğayı ve Hayvanları Seven Sevdiren Derneği üyeleri, Ramazan Bayramı süresince Bolu Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon merkezindeki hayvanlara su ve yiyecek verilmediğini iddia ederek bugün barınağa gitti. Barınakta görevli bir kadın, yasak olduğu gerekçesi ile üyeleri içeriye almadı. Barınağın dışından hayvanlara bakan üyeler daha sonra görevli ile konuştu.

Bolu Doğayı ve Hayvanları Seven Sevdiren Derneği Başkanı Zafer Akkaya, “Barınağa yasak olduğu gerekçesi ile alınmadık. Şu anda barınaktaki hayvanlar aç ve susuz bir şekilde kalıyor. Bu sıcakta hayvanlara günde 1 kez su ve yemek verilmesi doğru değil” dedi. Bolu Doğayı ve Hayvanları Seven Sevdiren Derneği üyeleri daha sonra barınaktan ayrıldı.

www.medyabolu.com

1 yorum yapılmış
  • Hayvan sever biri
    30 Temmuz 2014 • 11:00
    Sizler ne biçim haber yapıyorsunuz ? Kim barınak basmış zorlamışmıyız yazılarınıza dikkat edin önce doğru yalansız haber yapmayı becerin sonra çıkın karşıma terbiyesizce yalan haber yapıp kamuoyunu yanıltmayın eğer bu haberi yapan kişi kendini haberci zannediyor ise bırakıp gitsin çöplükte çalışsın milleti yalan haberler ile oyalamayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.