VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR!

25 Temmuz 2014

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Bursa Nilüfer Belediyespor’un ...

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Bursa Nilüfer Belediyespor’un genç smaçörü Kübra Tanrıkulu’nu renklerine bağladı. BOBES GYM’de düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan yeni transfer Kübra Tanrıkulu “Bolu Belediyespor’u 1.Ligi çıkartmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

1.Lig hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını gizlilik içersinde sürdüren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı arka arkaya yaptığı transferle lige iddialı başlamak istiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Ecem Şahin, Ayşe Gürel, Bahar Ekinci, Ceren Çınar, Deniz Hakyemez, Irmak Gürsoy, Ayşe Gürel, Gökçe Çiçek Çalışkan ve son olarak Bursa Nilüfer Belediyespor’dan 22 yaşındaki smaçörü Kübra Tanrıkulu’nu kadrosuna kattı. 1.88 boyunda olan Kübra Tanrıkulu, Voleybola SGK’da başlayıp daha sonra 1.Ligde Ankaragücü ve Bursa Nilüfer Belediyespor formaları giydi.

UYUMLU BİR TAKIM YARATMAK İSTİYORUZ

Bolu Belediyespor Kulübünde düzenlenen imza töreninde transferler hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman “Transfer çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bizim için önemli olan uyumlu bir takım yaratmak. İlerleyen günlerde imzaya gelecek 2-3 oyuncumuz daha var. Bolu Belediyespor kulübünün şuanda ciddi bir şekilde oyuncular tercih ediyor. Çünkü hedefleri ve yönetimsel kararları belli olan bir kulüp. Taraftarlarımıza da sizlerin aracılığıyla müjde vermek istiyorum. İlerleyen günlerde çok büyük imzalar da gerçekleşebilecek. Hedefimiz olan 1.Lig yolunda takımımıza katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız” diye konuştu.  

HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELDİM

Bolu Belediyespor’un yeni transferi Kübra Tanrıkulu, imza töreninde yaptığı açıklamada; “Hedefleri olan bir takıma geldim. Kendimi daha çok geliştirebileceğim bir ortama geldim. Bolu Belediyespor’u 1.Ligi çıkartmak için elimden geleni yapacağım. Takımda tanıdığım bir çok oyuncu arkadaşım var. İnşallah takım ve yönetim olarak iyi bir sezon geçirip takımız Bolu Belediyespor’u 1.Lige çıkarmak istiyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.