VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSRAİLLİ FUTBOLCULARA YEŞİL SAHADA BÜYÜK ŞOK!

24 Temmuz 2014

İsrail 1. Lig takımlarından Maccabi Hayfa takımı futbolcuları Fransız temsilcisi Lille ile Avusturya’da oynadığı hazırlık ...

İsrail 1. Lig takımlarından Maccabi Hayfa takımı futbolcuları Fransız temsilcisi Lille ile Avusturya’da oynadığı hazırlık maçında İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto için ellerinde Filistin bayraklarıyla sahaya giren göstericilere saldırdı.

Avusturya’nın Salzburg kenti yakınlarındaki Bischofshofen’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İsrail’in Maccabi Hayfa takımı, Fransa’nın FC Lille takımı ile hazırlık maçı oynadı. Lille’nin 2-0 önde götürdüğü maçın 86. dakikasında İsrail’in Gazze saldırılarını protesto için ellerinde Filistin bayraklarıyla göstericiler sahaya girdi. Göstericilerin sahanın ortasından Filistin bayraklarıyla geçtiği sırada İsrailli futbolcuların saldırısına uğradı. Göstericilerin de İsrailli futbolculara karşılık vermesiyle sahada arbede yaşandı. Bu sırada bir taraftarın futbolculardan birine tekme atması da dikkat çekti.

Maccabi Hayfa teknik direktörü Aleksandar Stanojevic bir göstericiyi yumrukladığını söyledi. Maç 86. dakikada sahaya giren göstericiler nedeniyle dururken, olayların yatışmasının ardından oyuncular soyunma odasına çekildi ve maç yarıda kaldı.

Olaylar yatıştıktan sonra bazı İsrailli futbolcuların tribüne el işareti yaparak, “Gel, gel” dedikleri görüldü. İsrail medyası da sahaya giren göstericilerin Avusturya’da yaşayan Türk kökenli göçmenler olduğunu iddia etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.