VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

500 BİN TL İSTERKEN AVCUMUZU YALADIK

21 Temmuz 2014

www.bolspor.com internet sitesinin ortaya çıkardığı transfer skandalı yönetime transfer konusunda yapılan eleştirilerin haklılığını bir kez daha ...

www.bolspor.com internet sitesinin ortaya çıkardığı transfer skandalı yönetime transfer konusunda yapılan eleştirilerin haklılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Abdülkadir Kayalı’yı 500 bin TL bonservis bedeli ile göndermeye çalışan yönetim görüşmelerde o kadar komik bir hata yaptı ki futbolcu bir anda serbest kalıverdi.

Boluspor’a geldiğinde 1+1 opsiyonlu sözleşmesi olan Abdülkadir Kayalı hiçbir antrenmana katılmadı. Abdülkadir Kayalı ile yaklaşık 2 hafta önce görüşen Boluspor transfer komitesi üyeleri tecrübeli oyuncudan “Boluspor’dan ayrılmak istiyorum” yanıtını aldı.

“500 BİN TL GETİR VE GİT” DENDİ

Bu görüşmelerin sonrasında Abdülkadir Kayalı’nın bazı yöneticiler ile görüşmeye başladı. Bu yöneticilerin “Biz seninle devam etmek istiyoruz ama gitmek istiyorsan 500 bin TL getirip gidebilirsin” yanıtına Abdülkadir, “İçeride 150.000TL alacağım var onları da düşelim” yanıtını aldılar. Fakat Boluspor yönetiminin Abdülkadir’den son olarak 300 bin TL istediği öğrenildi.

FEDERASYONA VERMEYİ DÜŞÜNDÜ VE AVUKATA GİTTİ

Boluspor’dan ayrılmayı kafasına koyan Abdülkadir Kayalı bu sözleşme ile ilgili olarak ve içeride ki parasını da alabilmek adına bir avukat ile irtibata geçti. Kayalı’nın avukatı elindeki sözleşme ile ilgili olarak “Sen şu anda elini kolunu sallaya sallaya serbest kalır tek taraflı fesih edebilirsin. 1+1 Opsiyonuna ikinci yılına “1”TL bile ücret yazılmayarak Boluspor kulübü hata etmiştir. Bu sözleşmede en az asgari ücret bile yazılsa idi senin ayrılman zorlaşabilirdi. Şu anda alacağın içeri de kalan paranı da alabilir ve sen istediğin takımla anlaşabilirsin” yanıtını aldı.

BOLUSPOR’A FESİH BELGESİNİ YOLLADI…

Avukat ile görüşmeleri sonrasında Abdülkadir Kayalı Boluspor transfer komitesinde bulunan bir yöneticiyi aradı ve “Ben artık serbest bir oyuncuyum. Boluspor kulübünde bulunan avukatlar sözleşmeleri bir kez daha kontrol etsin. Sözleşmemde ikinci senemde hiçbir ücret yazmıyor. Bonservisimi de aldım. Bana yapılan tavır son derece yanlıştı. İçeride bulunan paramı da bırakmayacağım” dedi.

HATA KABUL EDİLDİ

Bu görüşme üzerine bir yöneticinin Abdülkadir Kayalı’nın dediklerinin doğru olduğunu ve hata yapıldığını kabul ettiği belirtildi. O yönetici genç oyuncuya içerdeki parasında feragat etmesini isterken, “Onlar benim iyi ya da kötü emeğimim karşılığı” yanıtını aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.