VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLADI

21 Temmuz 2014

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim giderlerine destek vermek üzere ...

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim giderlerine destek vermek üzere bağış kampanyası düzenledi katılan maddi durumunun iyi olmadığını belirten ve sosyal yardımlaşma vakfından aldığı yardımla geçimini sürdürmeye çalıştığını belirten bir kadın, Erdoğan’ın hesabına 20 TL bağışta bulundu. Genç kadın, “Gönül isterdi ki daha fazla verelim ama benim elimden de bu kadar geliyor. Zaten Sosyal Hizmetler Vakfı’ndan aldığım yardımlarla geçiniyorum ama Başbakanımıza helal olsun” diye konuştu.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediyesi Başkan vekili Hüseyin İka, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir partili grubu, Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim giderlerine destekte bulunmak üzere bugün, saat 11.00’de İzzet Baysal Caddesi, Bankalar önünde toplandı. Ziraat Bankası Bolu Şubesi önünde düzenlediği basın açıklaması ile bağış kampanyası hakkında bilgi veren Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim giderlerine destek vermek üzere toplandıklarını söyledi.

Devletin ve siyasi partilerin adayların harcamalarına bütçe ayıramadıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “Bugün burada vatandaşlarımızla birlikte toplanmış bulunmaktayız. Amacımız, 10 Ağustos’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kampanya süresince ona gönlümüzden kopan desteği göstermektir.

 “BAŞBAKANIMIZIN YILLARDIR YAPTIKLARI ORTADA”

Kampanyaya ayrıca kalabalığı görerek, partililere katılan vatandaşlarda destek verdi. İsminin açıklanmasını istemeyen ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nden gelen yardımlarla geçimini sürdürmeye çalıştığını belirten bir kadın Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına 20 TL bağışta bulundu. Genç kadın “Sayın Başbakanımızın yıllardır yaptıkları ortada. O nedenle bugüne kadar her zaman destekledim, bundan sonrada hep destekleyeceğim. Artık Cumhurbaşkanı olarak da daha çok şeyler yapmasını istiyorum. Başbakanımız iyi bir insan. Gönlümden ne koparsa, elimden geldiğince destek olmak istedim. Gönül isterdi ki daha fazla verelim ama benim elimden de bu kadar geliyor. Zaten Sosyal Hizmetler Vakfı’ndan aldığım yardımlarla geçiniyorum ama Başbakanımıza helal olsun. Yeter ki o olsun başımızda” dedi.

“BU TOPRAKLARDA HÜR, DEMOKRATİK VE EŞİT ŞEKİLDE YAŞIYORSAK ONUN SAYESİNDEDİR”

Remzi Kızıl isimli bir vatandaş ise, “Başbakanımıza destek için buradayım. Türkiye’nin nereden nereye geldiğini gözlemliyorum. Bu topraklarda hür, demokratik ve eşit şekilde yaşıyorsak onun sayesindedir. O nedenle sonuna kadar Başbakanımızın arkasındayız” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.