VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TRANSFER BÖYLE OLUR...

19 Temmuz 2014

Boluspor yönetimi uzun zamandan bu yana aradığı stoperi Ankaraspor’da buldu. Başarılı oyuncu Abdullah Karmil Boluspor’a ...

Boluspor yönetimi uzun zamandan bu yana aradığı stoperi Ankaraspor’da buldu. Başarılı oyuncu Abdullah Karmil Boluspor’a imza atmak üzere… Abdullah geçen sezon 31 maçta sahaya ilk 11’de çıktı.

Geçtiğimiz sezon savunma hattında büyük sıkıntı yaşayan Boluspor aynı hataya bu sezon düşmek istemiyor. Savunma hattına aradığı oyuncuyu Ankaraspor’da buldu. 26 yaşındaki defans oyuncu Abdullah Karmil Boluspor ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Ankaraspor forması ile başarlı bir sezon geçiren Karmil, 31 maça ilk 11 çıkarak tam bir istikrar abidesi olarak akıllarda kaldı. Oynadığı bütün takımlarda düzenli olarak forma giyen Abdullah Karmil geçtiğimiz sezon 14 sarı kart ve 1’de kırmızı kart gördü. Bu oyuncunun gelmesi halinde savunma hattında Zlatkov, Serkan Yalçın ve Abdullah Karmil üçlüsü forma giymek için Reha Erginer’den şans bekleyecek.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    19 Temmuz 2014 • 11:00
    cok büyük transfer sanki..hala golcü sıkıntısı var..iyi golcü alınmadı..alp.ali güzeldalın yeri dolmayacak..sadece devans olmuş gol atamayınca..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.