VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOMEDİ FİLMİ GİBİ...

18 Temmuz 2014

ÖZEL HABER: OĞUZ AKYÜZ Bolu Belediye Meydanı’nda, “Böyle gözaltı görülmedi” dedirten bir olay yaşandı.

ÖZEL HABER: OĞUZ AKYÜZ

Bolu Belediye Meydanı’nda, “Böyle gözaltı görülmedi” dedirten bir olay yaşandı. Bir kişi Köroğlu Heykeli’nin üzerine “Suriye Irak dışarı” yazmak isterken komedi filmlerini aratmayan olaylar serisi arka arkaya yaşandı. Olay sonrasında 10 kişinin ifadesi alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 22:30’da meydana geldi. Belediye Meydanı’nda bulunan Köroğlu Heykeli’nin önüne gelen bir şahıs heykelin yan tarafına sprey boyayla “Suriye Irak dışarı” yazısı yazacaktı. Ancak şahıs yazıyı tamamlayamadan çevrede bulunan polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Şahıs heykele “Irak Suriye” yazabildi. “Dışarı” yazısını yazamadan polis tarafından apar topar ifadesi alınmak üzere karakola getirildi.

10 KİŞİLİK GRUP NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI

Olayın trajikomik tarafı bundan sona başlıyor. 5 dakika sonra olay yerinden geçen 10 kişilik Boluspor taraftarı heykelin üzerine yazılan yazıyı görünce çılgına döndü. “Irak Suriye” yazısını gören grup yazının sığınmacılar tarafından yazıldığını düşünerek olay yerinde bırakılan spreyle silmeye başladılar. (Üstteki resim) Bu esnada olay yerine gelen polis ekipleri yazıyı silmeye çalışan gençleri de ifadesini almak üzere karakola aldı. Şaşkın gözlerle kendilerini anlatmaya çalışan gençler polise söz dinletemedi.

10 kişi karakolda ifade verdikten sonra serbest bırakıldılar.

4 yorum yapılmış
  • bolulu
    17 Temmuz 2014 • 11:00
    15 kişilik boluspor taraftarı yazmışsınız nasıl vardınız bu kanaate. Hepsinde boluspor atkısı beresimi var dı yoksa taraftara çamur at izi kalsın mı hangisi? EDİTÖR: TARAFTARIN YAPTIĞI KÖTÜ BİRŞEY DEĞİL NEDEN KÖTÜLEYELİM HABERİ İYİ OKUYUN
  • Mesut can
    17 Temmuz 2014 • 11:00
    Boluyu yönetenlerin bir an önce bu soruna bir çözüm bulması gerekiyor koca bir şehrin huzurunu bozan Suriye ve Irak halkının acilen mülteci kamplarına gönderilmesini yetkililerden rica ediyoruz.
  • nancy
    18 Temmuz 2014 • 11:00
    bu yazıyı normalde suriyeliler yazmamışmıydı sonrada kavga çıkmıştı sanki yanlışımız olmasın
  • tanju
    18 Temmuz 2014 • 11:00
    ne kadar ıraklı suriyeli varsa geldikleri yere değil göndermeli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.